Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna objava

Snježana Dujmić objavila fotografiju s Rajkovog posljednjeg počivališta: 'Fališ jako'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
05.04.2021.
u 16:39

"4.8.2020.-4.4.2021. Rajko fališ jako", stoji u opisu fotografije koja prikazuje nadgrobnu ploču na kojoj je isklesan njegov lik. Na grobu je ostavljen i aranžman cvijeća, svijeće, ali i jedan plišani medvjedić.

Na sam Uskrs prošlo je točno osam mjeseci od smrti Rajka Dujmića. Proslavljeni skladatelj preminuo je od posljedica automobilske nesreće koja se dogodila u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore. Dujmić je izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom i sletio u provaliju, a s njegovim preranim i iznenadnim odlaskom još se uvijek teško miri udovica Snježana Dujmić koja se jučer ponovno oglasila na svom Facebooku i objavila fotografiju s Rajkova posljednjeg počivališta.

"4.8.2020.-4.4.2021. Rajko fališ jako", stoji u opisu fotografije koja prikazuje nadgrobnu ploču na kojoj je isklesan njegov lik. Na grobu je ostavljen i aranžman cvijeća, svijeće, ali i jedan plišani medvjedić.

Foto: Facebook/TS Auris

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Snježaninih pratitelja i Rajkovih štovatelja. "Legende nikada ne umiru. Njegov duh, uvijek će biti među nama. Njegovim obožavateljima. Njegove pjesme, kada ih čujem, uvijek mi dodiruju dušu", "Jednog dana kada prođe ova korona dolazim na Mirogoj da mu zapalim svijeću", "Naravno da svojoj supruzi nedostaje i svima nama. Živi s nama Njegova duša u Njegovim versama. Aleluja maestro!Moli za nas koji Te nosimo u duši", samo su neki od komentara ispod fotografije.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
18:48 05.04.2021.

Ovoj ženi treba psihijatrijska pomoć! I nakon smrti je u vezi - odnosu sa svojim zlostavljačem, s osobom koju je prijavljivala i koja je neko vrijeme provela po istražnim zatvorima. Tukao ju je , ona je njega prijavljivala, a sada je i dalje u toj patološkoj vezi i na dnevnoj razini cmolji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije