Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila blisku osobu

Snježana Dujmić 7 mjeseci nakon Rajkove smrti ponovno tuguje: "Osjećam se slomljeno"

saloon
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/7
17.03.2021.
u 08:30

- "Marijo je dobrota koja hoda". Tako je Rajko opisivao Marija Pejića. Upoznali smo se kad je Marijo studirao u Zagrebu, imao je malo više od 18. godina - napisala je između ostalog potresena Snježana Dujmić.

Snježana Dujmić, udovica legendarnog glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića, sa svojim je pratiteljima podijelila vijest koja ju je potresla. Njezin prijatelj Marijo Pejić, inače predsjednik nevladine udruge Hrvatsko narodno vijeće BiH,  iznenada je preminuo u 43. godini života uslijed pogoršanja prouzročenog zarazom koronavirusom. Marijo je bio blizak s obitelji Dujmić, a Snježana je to potvrdila i u emotivnoj objavi.

- "Marijo je dobrota koja hoda". Tako je Rajko opisivao Marija Pejića. Upoznali smo se kad je Marijo studirao u Zagrebu, imao je malo više od 18. godina. Izgubila sam jednog velikog, iskrenog i odanog prijatelja. Dragi Marijo počivaj u miru. Ivani i obitelji iskrena sućut - napisala je Snježana te poručila da se osjeća slomljeno.

Foto: Facebook/TS Auris

Ova tragedija slomila je Snježanu koja se prije samo sedam mjeseci oprostila od svog voljenog Rajka. - Da budemo iskreni, to ili će se dogoditi u ovih 6 - 10 mjeseci ili se neće dogoditi, a varijanta da se neće dogoditi postoji jedino u slučaju da se, ne daj Bože, nekome od nas nešto dogodi. To do kraja godine treba biti snimljeno - kazao nam je nedavno Ninčević.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 5

US
Usputni
09:30 17.03.2021.

Osjeca se slomljeno? Bogme ju je zestoko tukao kad se jos uvijek osjeca slomljeno.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:11 17.03.2021.

A kad ćemo čitati da neki branitelj tuguje? Same ovakve tuguju.

RO
roland
08:42 17.03.2021.

Rajko je najveći kompozitor. Nažalost, imao je određenih zdravstvenih problema! Kokainski ovisnik. Mislim da si udovica Dujmić ne može oprostiti da ga je prijavljivala za obiteljsko nasilje! Ne može si oprostiti ni činjenicu da je Rajku dopustila da sam upravlja motornim vozilom, premda zbog zdravstvenog stanja nije bio sposoban. Oni su se trebali mirno razići još prije 20 godina. Ni Rajku, ni njoj zajednički život nije bio lak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije