Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li sudjelovali?

Snima se reality po uzoru na 'Squid game', pobjedniku nude 4.56 milijuna dolara

Igra lignje
Foto: Netflix
1/7
15.06.2022.
u 10:13

Za razliku od serije, nitko neće umrijeti, ali oni od njih točno 456 koji ne uspiju riješiti neki zadatak propustit će priliku dobiti glavnu nagradu od 4.56 milijuna dolara, točnije nešto više od 32 milijuna kuna.

Netflix je počeo potragu za kandidatima u najnovijem reality showu, koji će biti snimljen po uzoru na zadatke koji su imali natjecatelji u showu 'Squid Game'(Igra lignje). Za razliku od serije, nitko neće umrijeti, ali oni od njih točno 456 koji ne uspiju riješiti neki zadatak propustit će priliku dobiti glavnu nagradu od 4.56 milijuna dolara, točnije nešto više od 32 milijuna kuna.

S Netflixa javljaju da će snimiti 10 epizoda, a osim igara koje su bile u seriji, bit će i neke koje su smišljene posebno za ovaj reality. Na društvenim mrežama mnogi su već izrazili svoje negodovanje s obzirom na to da je poanta ova distopijska drama pokazala da društvo zapravo ne bi trebalo ići u tom smjeru, a nisu uvjereni ni da je dobro to što zapravo ne postoji realna šansa da netko završi dva metra pod zemljom igrajući igre smišljene za klince - za veliku novčanu nagradu. Mnogi, također, ignoriraju i činjenicu da je YouTuber Mr. Beast već snimio svoju verziju natjecanja po uzoru na Igru lignje, te je pobjednik dobio 456.000 dolara. Ono što je napravio svidjelo se i originalnom kreatoru serije, Hwangu Dongu-hyuku, a za potrebe snimanja i stvaranja setova potrošio je čak 3.5 milijuna dolara.  

- Pogledao sam dio - nasmijao se redatelj Hwang i dodao: - Jako mi se svidjelo! I pomaže mi da promoviram svoj show - priznao je.
I on je pozvao 456 natjecatelja kao što je bilo i u seriji. Kako bi simulirali da je netko ispao ili 'ubijen' imali su napravu koja je pomoću senzora eksplodirala i prolila žutu tekućinu po natjecatelju. Video koji je snimio trajao je samo 25 minuta.

Inače, na profilima društvenih mreža streaming platforme Netflix pojavila se nedavno i vijest kako je snimanje druge sezone serije Squid Game(Igra lignje) započelo. Serija koja je pogledana u više od 111 milijuna kućanstava definitivno dobiva svoj nastavak, a to je potvrdio i direktor Ted Sarandos. Prva sezona serije snimala se čak 12 godina, pa se mnogi nadaju da je Netflix uložio dovoljno velik budžet u ovu sezonu kako bi ju što prije mogli pogledati. Redatelj i scenarist Hwang Dong-hyuk podijelio je da će se vratiti lik Gi-hun-a, te The Front Man, kojeg se mnogi sjećaju po jezivoj crnoj maski. Vraća se i lik u odijelu koji je prvi zaustavio glavnog lika i ponudio mu novac da odigra igru s papirima pod nazivom ddakji. Isto tako, u novom nastavku pojavit će se i 'dečko' ubojite lutke iz prve igre 'Crveno svjetlo-zeleno svjetlo' za koju je otkrio da se zove Young-hee. Iako nema previše novosti, mnogim obožavateljima ovo je bilo dovoljno informacija da pokrenu lavinu komentara i teorija o novoj sezoni serije.  

VIDEO Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije