Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINA WALME

Slavni Tiktoker zaustavio našu plesačicu, ona oduševila sve izjavom o Hrvatskoj

Surgeon i Walme
Foto: Screenshot
1/8
13.01.2024.
u 15:40

Hrvatska je zapravo najljepša zemlja na svijetu. Imamo prekrasnu obalu na koju dolaze svi slavni Amerikanci. Beyonce je bila u Dubrovniku, a tamo je snimana i serija 'Game of Thrones' - rekla je Valentina

Poznati Tiktoker Surgeon na svom je kanalu objavio video na kojem je razgovarao s našom plesačicom Valentinom Walme. Surgeon ju je zaustavio na ulici i pitao da za 600 tisuća njegovih pretplatnika kaže nešto više o svojoj zemlji. 

- Hrvatska je zapravo najljepša zemlja na svijetu. Imamo prekrasnu obalu na koju dolaze svi slavni Amerikanci. Beyonce je bila u Dubrovniku, a tamo je snimana i serija 'Game of Thrones' - rekla je Valentina. 

@surgentv Game of thrones #fyp #foryou #foryoupage #croatia #beyonce ♬ Peace Be Unto You (PBUY) - Asake

 

U komentarima su se mnogi Surgenovi pratitelji složili da je Hrvatska divna, a za Valentinu su imali samo riječi hvale. 

- Hrvatska ima i prekrasne žene, čini se - napisao je jedan korisnik.

Podsjetimo, Valentina se u rujnu prošle godine udala za glumca Marka Petrića.  Vijest o vjenčanju otkrila je Valentina koja je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije. 

VEZANI ČLANCI:

- 03.09.2023. Petrići - stoji u opisu fotografija.

Radi se o nizu crno-bijelih fotografija na kojima se zaljubljeni par smije i ljubi, a može se vidjeti kako je Valentina nosila bijelu haljinu dužine do koljena, a Marko je imao sako iste boje. Otkrili su i da su se vjenčali u Zagrebu, no više detalja o svom vjenčanju nisu objavili.

Par je zajedno  više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:13 13.01.2024.

Voli ona BBC meni se čini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije