Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suočen s lažima

Slavni redatelj bijesan: 'Obično ne odgovaram na uvredljive glasine u medijima, ali sada moram'

Foto: Profimedia
1/4
17.07.2023.
u 23:00

Holivudski redatelj, koji je 1997. režirao Oscarom nagrađeni film "Titanic" s Kate Winslet i Leonardom DiCapriom, u subotu je odbacio izvješća da je uključen u razvoj filma OceanGatea.

James Cameron suočio se s lažnim glasinama da snima film o kobnoj imploziji turističke podmornice Titan u kojoj je poginulo svih petero ljudi tijekom putovanja do olupine Titanica.

Holivudski redatelj, koji je 1997. režirao Oscarom nagrađeni film "Titanic" s Kate Winslet i Leonardom DiCapriom, u subotu je odbacio izvješća da je uključen u razvoj filma OceanGatea.

Na Twitteru je 68-godišnjak napisao: “Obično ne odgovaram na uvredljive glasine u medijima, ali sada moram.

"Nisam u razgovorima o filmu OceanGatea, niti ću ikada biti."

VEZANI ČLANCI:

Cameron, koji je 33 puta posjetio olupinu slavnog prekooceanskog broda, rekao je za ABC News da je bio "zapanjen sličnošću" tragedije podmornice Titan i potonuća Titanica 1912. godine.

Britanski pustolov Hamish Harding te otac i sin Shahzada i Suleman Dawood poginuli su u turističkoj podmornici zajedno s izvršnim direktorom OceanGate Expeditions Stocktonom Rushom i francuskim državljaninom Paul-Henrijem Nargeoletom.

Titan je izgubio kontakt s pratećim brodom tijekom spuštanja 18. lipnja. Ostaci su pronađeni četiri dana kasnije, rasuti po morskom dnu oko 488 metara od pramca Titanika.

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o 'Nemogućoj misiji'

 

Komentara 1

OB
Oblacni
02:31 18.07.2023.

Dosad sam mislio da samo lisice mogu biti bijesne, ali sad znam i za ljudsku bjesnocu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije