Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL I CATHERINE

Slavni glumački par oduševio fanove fotografijom u ležernom izdanju

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
30.12.2020.
u 22:30

“Jutro”, napisala je glumica u opisu fotografije na koja je prikupila više od 120.000 lajkova i brojne pozitivne komentare. Slavni glumački par prije mejsec dana proslavio je 20. godišnjicu braka

Catherine Zeta-Jones (51) iznenadila je fanove na Instagramu i podijelila fotografiju sa suprugom, oskarovcem Michaelom Douglasom (76). Glumci rijetko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije,a pogotovo ovakve u ležernom izdanju. 

“Jutro”, napisala je glumica u opisu fotografije na koja je prikupila više od 120.000 lajkova i brojne pozitivne komentare. Slavni glumački par prije mejsec dana proslavio je 20. godišnjicu braka.

Foto: Instagram screenshot
- Prije točno 20 godina, Michael i ja smo se vjenčali!! Kakva je to bila nevjerojatna i magična večer. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te voljela i tada. Hvala ti na ljubavi i smijehu, napisala je Catherine tada na Instagramu.

Catherine i Michael roditelji su dvoje djece - sina Dylana i kćeri Carys.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije