Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJIO OD JAVNOSTI

Slavni glazbenik postao otac, kćerkici dao vrlo neobično ime

Ed i Cherry
Foto: Profimedia
1/7
01.09.2020.
u 17:53

- U potpunosti smo opčinjeni i zaljubljeni u nju. I mama i beba su odlično i na sedmom smo nebu zbog svega. Nadamo se da ćete poštivati našu privatnost u ovim trenucima - napisao je Sheeran

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, britanskiu pjevač Ed Sheeran (29), čuva svoj privatni život od javnosti, stoga je mnoge iznenadilo kada je na Instagramu objavio da je prije tjedan dana postao otac djevojčice kojoj su supruga Cherry Seaborn i on dali neobično ime Lyra Antarctica.  Inspiraciju za ime pjevač je pronašao u knjigama "His Dark Materials" svog omiljenog pisca Philipa Pullmana.

Foto: Instagram screenshot
- U potpunosti smo opčinjeni i zaljubljeni u nju. I mama i beba su odlično i na sedmom smo nebu zbog svega. Nadamo se da ćete poštivati našu privatnost u ovim trenucima. Šaljem vam puno ljubavi, a kada je pravi trenutak za povratak, tek ću vam reći - poručio je pjevač na Instagramu. 

Ed i Cherry
1/7

Inače, Ed i Cherry tek nedavno su objavili i kako čekaju dijete. Par se poznaje već godinama, budući da su kao djeca zajedno išli u školu.  Ponovno su se povezali 2014. godine i tada su službeno započeli svoju ljubavnu priču, a četiri godine kasnije su se i vjenčali. Iako je jedan od najvećih romantičara svih vremena, Ed se pobrinuo da njegov privatni život ostane baš takav - privatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije