Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna glumica

Slavna glumica koja se već dugo bori s rakom pokazala video iz bolnice: 'Trebali su mi ukloniti tumor'

Shannen Doherty
Foto: imdb
1/12
16.06.2023.
u 18:13

Pošli tjedan podijelila je i emotivan video u kojemu je pokazala kako se nosi sa liječenjem

Glumica Shannen Doherty (52) sa svojim je obožavateljima podijelila novosti o svojoj borbi s karcinomom. Ranije ove godine glumici su otkrivene metastaze na mozgu te je započela terapiju zračenjem. Sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila video u kojem je pokazala kako izgleda život s rakom, i to nekoliko trenutaka prije no što je podvrgnuta operaciji.

"16. siječnja 2023. Kirurgija. Trebali su mi ukloniti tumor na mozgu i napraviti biopsiju. Pokušavala sam biti hrabra, ali sam se skamenila. Strah je bio velik. Plašili su me mogući loši ishodi, bojala sam se da više neću vidjeti mamu... Ovako može izgledati rak", napisala je glumica u opisu objave koju možete pogledati OVDJE

VEZANI ČLANCI:

Inače, pošli tjedan podijelila je i emotivan video u kojemu je pokazala kako se nosi sa liječenjem.

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu.Sretna sam jer imam sjajne liječnike. Ali taj strah... Promjene... Vrijeme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati", kazala je. 

Mnogi pratitelji u komentarima su joj iskazali podršku i pohvalili njezinu hrabrost. "Toliko te volimo Shannen. Uz tebe smo i beskrajna smo podrška", pisali su. Podrška pratitelja puno joj pomaže jer glumica se nedavno razvela od supruga, redatelja Kurta Iswarienka s kojim je bila u braku 11 godina. 

Podsjetimo, glumici je karcinom dijagnosticiran 2015. godine, a nakon toga se podvrgnula mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je željela osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede.

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije