Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta za pamćenje

Slavljenica Severina i sama je zapjevala na proslavi rođendana

'12.05.2011., Zagreb - U restoranu Okrugljak Severina slavi svoj rodjendan. Milan Popovic otvara vrata automobila u kojem je Severina. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/18
13.05.2011.
u 18:00

Oko ponoći pjevačica je sa zaručnikom Milanom Popovićem, poput pravih mladenaca, razrezala rođendansku tortu.

Najluđi tulum u gradu – tako bi se "u tri riči" mogla opisati rođendanska fešta naše najveće estradne zvijezde Severine Vučković, koja je s tri tjedna odgode u zagrebačkom Okrugljaku u društvu dvjestotinjak najbližih prijatelja i suradnika proslavila 39. rođendan.

Iako joj je "pravi rođendan" bio još 21. travnja, ali je zbog bolesti morala otkazati proslavu, Severina je zablistala u društvu zaručnika Milana Popovića kao da je na dodjeli Oscara, u više nego elegantnoj bijeloj haljini koja je ocrtavala njezinu savršenu figuru, a zaljubljeni osmijeh nisu skidali s lica cijelu noć. A kad Seve radi tulum, onda to doista traje cijelu noć.

Tako su uz iznimno raspoloženu slavljenicu na plesnom podiju do jutra ludovali mnogi poznati, dok su se uz Cubismo i još dva benda na pozornici izmjenjivali i gosti Haris Đžinović, Kaliopi, Leo Kazić, Jole, Petar Grašo... a ni slavljenici mikrofon nije bio mrzak. Oni pak manje gipki za ples držali su se šanka i švedskog stola prepunog delicija, a Seve i Milan su oko ponoći, poput pravih mladenaca, razrezali i rođendansku tortu.

Od uzvanika bili su tu i Dimitrije Popović, Tomaž Pandur, Mani Gotovac, Jasna Zlokić, Lejla i Tarik Filipović, Viktor Drago, Nenad Korkut, Mislav Čavajda, Goran Lisica Fox, Fayo, Nenad Ninčević, Luka i Petra Nižetić, Ivica Propadalo, Edwin Softić, Miroslav Lilić i mnogi drugi.

 

Komentara 15

BE
beri
21:05 13.05.2011.

********i Vas Svrbi

Avatar lida
lida
19:21 13.05.2011.

koga briga........

ZE
Zeravica
06:51 14.05.2011.

Zasto zavidjeti njenoj SRECI !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije