Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte sliku sa seta

Slavko Sobin se pohvalio kako ćemo i njegove roditelje gledati u 'Crno - bijelom svijetu'

Foto: Instagram
1/7
02.10.2020.
u 20:52

Snimanje se bliži kraju, a zadnji kadrovi se snimaju u Sobinovom rodnom Splitu što ga jako veseli.

Snimanje četvrte sezone popularne i hvaljene serije "Crno - bijeli svijet" bliži se kraju, a jedne od zadnjih scena snimaju se u Splitu što je iznimno razveselilo Slavka Sobina čiji je to rodni grad. Ono što ga je razveselilo još više je činjenica da će se i njegovi roditelji u seriji pojaviti kao statisti. Glumac je na društvenim mrežama objavio fotografiju s mamom Mirjanom i tatom Marinom snimljenu na setu i napisao: Žungul i mater i otac od Sobina. Što će se u novoj sezoni događati sa Slavkovim likom Žungulom glumac nam je otkrio nedavno u intervju te se nam je otkrio i koje ćemo poznate likove gledati u novoj sezoni.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Očekuje ga jedna jako zanimljiva ljubavna priča. Kad smo ga ostavili u trećoj sezoni, bilo je pitanje hoće li on i Una biti skupa ili ne, a u četvrtoj sezoni Žungul upoznaje jednu Splićanku koju igra nevjerojatno talentirana Luna Pilić. Neke ćemo scene snimati u Splitu i jako sam sretan zbog toga što od prvog dana molim Kulenovića da mi da priliku da odvedemo Žungula doma. Samim time vidjet ćemo i neke poznate likove splitske scene, Gibonnija, Dina Dvornika... Neki dan smo baš snimali dio tih scena u Zagrebu, izgleda odlično. Žungul je i dalje isti; veseo i uživa u životu, ali eto događaju mu se ove sezone i slatke ljubavne brige.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije