Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika i bol

Slavica Knežević preživjela je infarkt: Mozak mi je radio savršeno, no tijelo je odlazilo. Jeziv strah

Zagreb: Slavica Knežević, glumica
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
14.09.2023.
u 11:28

Prve zdravstvene tegobe počela je osjećati dok je s bivšim suprugom Markom Torjancem pripremala predstavu "Ljubavna pisma", a 14. studenoga doživjela je infarkt

Glumica Slavica Knežević prošle je godine imala ozbiljnih zdravstvenih problema dok je s bivšim suprugom Markom Torjancem pripremala predstavu “Ljubavna pisma” američkog dramatičara A. R. Gurneya. Predstavu su režirali i za nju adaptirali tekst, koji je Marko Torjanac i preveo i koja je premijerno izvedena u veljači ove godine. U studenom prošle godine Slavica je doživjela infarkt i sad je ispričala u kojem je trenutku shvatila da se radi o infarktu i tko joj je prvi priskočio u pomoć. Rekla je kako je desetak dana prije već počela osjećati tegobe, a bol u prsima koju je osjetila tog 14. studenog bila je prodornija nego ikada ranije i znala je kako nešto nije u redu. 

– U toj panici nisam se mogla sjetiti broja hitne. Sin radi i nekad se zbog posla ne može javiti, pa sam nazvala Marka i rekla mu da mislim da imam infarkt. Mozak mi je radio savršeno, no tijelo je odlazilo. Jeziv strah. Panika. Uz ramena, utrnula mi je i vilica, a u prsima kao da mi netko nožem nešto izvlači. Marko je nazvao hitnu i dao im sve podatke, no oni su mu rekli kako ih moram sama nazvati jer nije pokraj mene. Koja ludost! Pa već sam mogla biti bez svijesti ili mrtva – ispričala je glumica u razgovoru za Gloriju.

Njezin bivši suprug Marko brzo je taksijem stigao do nje, a kada su došli do bolnice, Slavicu su smjestili na intenzivni koronarni odjel

– Tijekom noći imala sam još desetak lakših infarkta. Ali bila sam mirna jer sam u bolnici. Žila je bila 95 posto začepljena, došla sam u zadnji tren – ispričala je glumica. 

Iako se od bivšeg supruga Marka rastala 2000. godine, ostali su u dobrim odnosima i surađuju, a prije godinu dana u jednom je intervjuu rekla što je dovelo do razvoda.

– Sve što sam voljela kod njega, što me privuklo, to on i dalje ima u sebi. Nestala je ljubav. A zašto to smatram porazom? Zato što sam se kasno udala, s 36 godina i tada sam i rodila. U to je doba to je bilo jako kasno jer ja nisam bila netko tko bi se udavao, nije me to ''furalo'' u životu. I sad odjednom, udajem se i gle – nije ispalo za cijeli život. Sada mi je pouzdan prijatelj, doživljavam ga kao rod. Tako ljudi trebaju postupiti kada se raziđu i imaju djecu – kazala je Slavica.  

VIDEO Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije