Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrav život

Slađa iz 'Noćne more' doživjela infarkt!

Foto: Instagram screenshot
1/4
07.05.2019.
u 20:55

Voditeljica Slađana Petrušić, poznatija kao Slađa iz Malnarove 'Noćne more', nakratko se povukla s malih ekrana, što je zabrinulo mnoge gledatelje, a danas je objasnila razloge koji stoje iza toga.

Slađana Petrušić trenutačno je voditeljica srpskog reality showa ''Parovi'', a hrvatska javnost poznaje ju kao Slađu iz Malnarove ''Noćne more''. Naime, ona je u postu na Instagramu, čiji sadržaj prenosimo, otkrila da je doživjela infarkt, ali objavu je ubrzo maknula iz nepoznatih razloga.

Navela je kako je infarkt preživjela na nogama te da joj je liječnik rekao da mora na pretrage. Tvrdi u obrisanoj objavi kako vodi zdrav život; ne pije, ne puši, ne drogira se te se bavi sportom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čeka li netko princezu na bijelom konju? Ne znam kojim putem krenuti...🤔

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on


S obzirom na prethodno, poručila je kroz šalu pratiteljima da slobodno rade sve suprotno jer je ona sama primjer da ne treba živjeti zdravo. Podsjetimo, Slađa je nekoć bila folk pjevačica koja se glazbi okrenula nakon ''Noćne more'' s Malnarom. Osim toga, autorica je knjige provokativnog naslova ''Nevina ku*va'' koji je objavljen prije sedam godina, a postao je pravi hit.

Nakon što je obrisala objavu, u sljedećima koje je redala donijela je i jednu odluku.

"Ovo je bila mala opomena. Ali definitivno do sad: sex, droga, alkohol!!!" izjasnila se Slađa, a u komentarima su pristizale brojne podrške i želje za brzo ozdravljenje.

Evo gdje su danas poznate voditeljice kojih se rado sjećamo

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
23:33 07.05.2019.

Kada je prestala Noćna mora?.. kada je umro Malnar?... ima desetak godina..... s njom su se svi sprdali....a ona voditeljica u Srbiji... njihova stvar.....90% ljudi mlađih od 27 g ne zna tko je ona... a mi malo stariji pamtimo je samo po sisama....

AL
Alza
23:26 07.05.2019.

Jadne ste vi novine kada nemate o čemu drugom pisati već o ovakvim kao što je Sladja. Pametne, obrazovane i društveno angažovane djevojke medijima nisu interesantne. Namećete mladim ljudima sve ono šte nije dobro kako za pojedinca tako i za cijelo društvo.

Avatar Babajaga
Babajaga
22:52 07.05.2019.

Neka joj pomogne njen prijatelj Šeselj,on ima tamo veze u bolnici. I iskreno nije mi ju uopce zao.Dosla je u nocnu moru poslije cuvanja koza,ko obicna beskucnica,neradnica,natezala se tamo sa svim romima pijanim iz more,sad je odjednom moralna,ono prije je bilo puj-pik ne vazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije