Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz pjesme 'Otvor ženo kapiju'

Škoro pred TV kamerama iskreno progovorio o stihu kojeg su mu zamjerali svećenici

Foto: Nova TV
1/4
20.04.2023.
u 12:45

Gostujući u IN Magazinu Miroslav Škoro dotaknuo se i politike i priznao koliko je njegova politička karijera utjecala na onu glazbenu te što je zajedničko nekim njegovim kolegama glazbenicima i saborskim zastupnicima

U novom izdanju rubrike IN magazina Tajne iz refrena Miroslav Škoro otkrio je da ga je za pjesmu „Tamo gdje je dom“ inspirirao Ivica Kostelić – i  to nakon što je vidio koliko truda, rada i ponosa je Ivica ulagao u svaku svoju pobjedu na skijaškoj stazi.

Progovorio je Škoro i o stihu pjesme “Otvor ženo kapiju“ o kojemu kaže "man' se očenaša", a kojeg su mu zamjerali neki svećenici. Dotaknuo se i politike i priznao koliko je njegova politička karijera utjecala na onu glazbenu te što je zajedničko nekim njegovim kolegama glazbenicima i saborskim zastupnicima.

Foto: Nova TV

Franco Pepe najpoznatiji je pizzaiolo na svijetu. Posjetitelji iz raznih zemalja slijevaju se u talijanski gradić Caiazzo u želji da probaju samo jedno – poznatu pizzu Franca Pepea. A on je prije nekoliko dana posjetio Lijepu Našu i pokazao zašto je pravi majstor u onome što radi. U njegovoj obitelji ljubav prema pizzi prenosi se generacijama. U čemu leži tajna pizze Franca Pepea, koje inovativne verzije nose njegov potpis i kako je započeo put koji ga je lansirao u vrh gastro-scene, provjerila je novinarka Matea Slogar.

Foto: Nova TV

VIDEO Stavros se bori s rakom, a sada su ga prebacili u drugu bolnicu: 'Zakompliciralo se'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije