Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instant zvijezde

Sjećate se prvog domaćeg boy benda? Saša i Kedžo i dalje su uspješni, a evo čime se bavi Tin

Saša, Tin i Kedžo
Foto: Youtube Screenshot
1/6
23.12.2016.
u 12:00

Nakon izdavanja prvog albuma "Instant" popularni boy bend odustaje od glazbe, a njegovi članovi grade samostalne karijere

Prije 13 godina vrlo popularan na estradi bio je prvi hrvatski boy bend – Saša, Tin i Kedžo. Proslavili su se nakon sudjelovanja u talent showu Story SuperNova Music Talents, no nakon izdavanja prvog albuma "Instant" odustali su od glazbenih voda. 

Saša Lozar ipak se nastavio baviti pjevanjem pa izdaje popularne singlove, a radi i kao radijski voditelj. Damir Kedžo gradi vrlo kvalitetnu glazbenu i kazališnu karijeru, a odnio je i pobjedu na ruskom natjecanju mladih nada New Wave te nedavno u showu Tvoje lice zvuči poznato. Ali, mnoge zanima gdje se nalazi treći član nekadašnjeg boy benda – Tin Samardžić?

 

Naime, nekoliko godina radio je kao direktor hotela Amor na Braču, a zatim se preselio u Ameriku. Tin danas živi u New Yorku, a svoja iskustva dijeli na Instagramu. I dalje pridaje veliku pažnju izgledu, posjećuje koncerte i izložbe, a često je u društvu imućnih poduzetnika.

Na fotografijama je u društvu bivšeg voditelja i novinara Ivice Kovačevića, a zajedno su uživalu u izlascima i odmoru na plaži. Pod umjetničkim imenom Ivica Marc, on također živi u Velikoj Jabuci i vodi uspješan privatni posao. 

 

>> 'Predivno je iskustvo snimati na mjestu na kojem se osjećaš manji od mrava'

Komentara 2

UM
umnjak
14:14 23.12.2016.

Isto gay?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:22 23.12.2016.

A ne čini ti se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije