Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komunikativna i iskrena

Sjećate se Klare iz 'Gospodina Savršenog', opet ljubav traži u showu: Moji aduti su izgled i humor

Foto: RTL
1/12
17.08.2023.
u 15:57

Klara Perko će ljubav tražiti u novoj sezoni RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" koji starta ove jeseni

Klaru Perko gledatelji RTL su upoznali u prvoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" kada je pokušala osvojiti simpatije Gorana Jureneca, a uskoro ćemo ju gledati u novoj sezoni showa "Ljubav je na selu". Kako u međuvremenu nije pronašla muškarca svog života odlučila je ljubavnu sreću potražiti u u novom showu.

- Od prijave u show očekujem lijepo provedeno vrijeme, iskustvo koje dosad nisam imala i, naravno, da gledatelji upoznaju jednu moju sasvim prirodniju stranu i želju da se možda zaljubim za tako kratko vrijeme - rekla je Klara za RTL i dodala kako vjeruje da se prava ljubav može dogoditi pred televizijskim kamerama. Gledatelji su se već uvjerili koliko je Klara komunikativna i iskrena i to je ono što farmeri nove sezone, koja kreće ove jeseni, mogu očekivati od. Od svog partnera Klara očekuje da bude odan, samostalan i uspješan te otkriva kako više preferira starije muškarce. 

VEZANI ČLANCI

- Nisam ljubomorna žena kao neke druge. Nadam se da će farmeru odgovarati moj humor. Moji glavni aduti su izgled i smisao za humor - izjavila je Klara koja trenutno radio kao call agent u jednoj banci. Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kao gradsko dijete priznaje da su joj poslovi na farmi nepoznanica, ali spremna je uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

- Moram priznati da je mene teško zadovoljiti zato što jedan dan želim prirodan rezultat, već idući nešto jako efektno, a i prava sam perfekcionistica. No šalu na stranu, sviđa mi se moj novi nos, mislim da odgovara mojem licu, da izgleda prirodno - doktor se jako potrudio - ispričala je tada. Rekla je tada kako nije protivnica estetskih operacija ako se s njima ne pretjera te je otkrila što bi još bila voljna promijeniti na sebi.  - Možda nekad u budućnosti sredim još grudi i trbuh. No o tome ću još dobro razmisliti, korak po korak. - rekla je Klara. Dodala je kako se njezin novi izgled sviđa njezinim prijateljima te da je sam oporavak trajao desetak dana.  

VIDEO Mijoković iskreno: Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona

Komentara 1

SM
smrdljvi@martin
19:50 17.08.2023.

Moji aduti su moj izgled i moja minđa, pa ako upali, upali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije