Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi se sjećaju tog glasa

Sjećate li se Janice iz 'Prijatelja'? Sada ima 59 godina i izgleda ovako

Foto: profimedia
1/7
18.09.2020.
u 07:00

Gostujući u emisiji "The Morning Show", otkrila je kako je ona osmislila smijeh lika koji je igrala u popularnoj seriji.

U popularnoj seriji "Prijatelji" nije imala glavnu ulogu, ali zbog specifičnog glasa njezina lika Janice Litman-Goralnik svi se jako dobro sjećaju glumice Maggie Wheeler. Serija koja je omogućila popularnost svim glavnim likovima prestala se emitirati prije 16 godina, a sada 59-godišnja Maggie gostujući u emisiji "The Morning Show" objasnila je zašto je na audiciji za lik Janice odlučila govoriti tako kreštavim glasom.

Nedugo prije audicije dobila je otkaz u seriji Ellen DeGeneres i kaže da joj je bilo užasno što je dobila otkaz i na audiciji za "Prijatelje" odlučila je kako će nešto napraviti drukčije i skupila je hrabrost da to i napravi..  – Taj dan baš sam bila kreativna i odlučila sam kako ću za Janice promijeniti glas i to se produkciji jako svidjelo – ispričala je Maggie u emisiji i dodala je kako je ona smislila i specifičan smijeh koji koristi Janice.

Foto: profimedia

– Matthew Perry je toliko komičan i znala sam da će me nasmijavati na setu i zato sam zaključila kako bi bilo super da se Janice tako suludo smije – rekla je glumica koja je upravo zbog tog smijeha postala i toliko simpatična publici. Humoristične serije obilježile su njezinu karijeru i gledali smo ju u serijama "Seinfeld", "Will i Grace" te "Svi vole Raymonda".

1/7

 

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:42 18.09.2020.

jeli to ona oh my god?

Avatar rubinet
rubinet
14:01 18.09.2020.

Je li to ona Janica iz Babajine Breze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije