Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Sjećate se Edina koji je u 'Braku na prvu' proživio ljubavnu dramu? Promijenio je dosta svoj imidž

Foto: RTL
1/12
30.06.2023.
u 07:45

Edin Bešić u ovom je showu bio u braku s Ernom, a ta priča je do kraja showa imala sasvim neočekivan rasplet jer se Edinu svidjela druga natjecateljica

Edin Bešić u drugoj sezoni 'Braka na prvu' bio je u braku s natjecateljicom Ernom, ali ta ljubavna priča nije imala sretan kraj jer je zaiskrilo između Edina i druge natjecateljice Sanele. Nakon finala showa "Brak na prvu" glavna tema su bili Sanela i Edin čija je priča u showu završila zarukama, ali ubrzo je dobila sasvim drugi rasplet koji je iznenadio gledatelje. Naime, Sanela se čak neko vrijeme odselila kod Edina u Bihać, ali idila nije dugo potrajala i prekinuli su.

- Ništa se posebno nije dogodilo, osim što ona nije bila ista kakva je bila u početku i to se jedno vrijeme toleriralo, ali naravno ne može vječno. Moji su je jako lijepo prihvatili jer su inače jako opušteni kao i ja i nije bilo nikakvih problema da se s njima uklopi. Isto su prihvatili i njezini mene kad sam ih išao upoznati, divna obitelj stvarno, otac posebno - rekao nam je Edin nakon prekida sa Sanelom. Ispričao nam je tada i kada je shvatio da mu se Sanela sviđa.

 - Ja sam nju primijetio već prvu noć na zajedničkom upoznavanju i jednostavno ta njena smirenost i elegancija me tada privukla. No, nisam ništa napravio niti mi je padalo na pamet dok nisam čuo što se sve desilo kod nje, a i kako je kod mene išao razvoj situacije. Jednostavno, jednu noć dok smo sjedili s još nekim parovima u stanu saznao sam koji je njen Instagram profil i odlučio se javiti i to je bilo to - kazao je Edin tada. Nakon ovakvih ljubavnih neuspjeha priznao nam je kako je sve to poljuljalo njegovu vjeru u ljubav.

Foto: instagram

- Pa iskreno pomalo i jeste, u budućnosti ću biti dosta oprezniji i neće me biti moguće tako lako osvojiti. Već duže vremena me prekidi ne pogađaju jer jako puno vodim računa o sebi i cijenim samog sebe pa tako ne dozvoljavam da me išta na tom putu smeta.
Edin Bešić (35) u proteklih je nekoliko godina doživio veliku fizičku transformaciju, a na svojem je Instagram profilu podijelio kako se mijenjao kroz godine te kako je zahvaljujući treninzima izgubio više od 20 kilograma. I dalje redovito vježba a od sudjelovanja u showu dosta je promijenio svoj imidž i sada ima bradu i brkove. 

VIDEO Udala se Josipa Čulina ex Rimac: Novi suprug završio je u pritvoru u istoj aferi kao i ona

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:17 30.06.2023.

Ne sjećam se ,a nije ni bitno.Glavno da blokirate komentatore bez nekog razloga.Ukinite i komentiranje.

DU
Deleted user
08:52 30.06.2023.

Sjećate se Edina koji je u 'Braku na prvu' proživio ljubavnu dramu? Ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije