Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI JE?

Sjećate se Brankice iz Big Brothera? Danas živi u Dubaiju, podučava jogu i objavljuje seksi fotografije

ARHIVA - Osim automobila pažnju na Zagreb auto showu 2006. plijenile su i brojne ljepotice
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
14.11.2021.
u 15:50

Nakon izlaska nastavila je plijeniti pažnju provokativnim fotografijama i detaljima iz života u Dubaiju. Ubrzo je počela raditi u Dubaiju kao manekenka i hostesa, a tamo je i povećala grudi kojima se često hvali na fotografijama koje objavljuje

Makaranka Brankica Čonda (42) 2005. godine natjecala se u Big Brotheru, a iako je u kući ostala samo 20 dana, ostala je u pamćenju mnogim gledateljima. 

Nakon izlaska nastavila je plijeniti pažnju provokativnim fotografijama i detaljima iz života u Dubaiju. Ubrzo je počela raditi u Dubaiju kao manekenka i hostesa, a tamo je i povećala grudi kojima se često hvali na fotografijama koje objavljuje. Otkrila je i kako su joj prije dvije godine silikoni pukli, pa ih je morala zamijeniti.  Nakon Dubaija, radila je kao hostesa za Ibizi, a zatim se, kako kaže, okrenula svojoj pravoj strasti – jogi. Završila je tečaj na Tajlandu, a zatim podučavala u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj.

Otkrila je i kako joj je želja u Hrvatskoj otvoriti školu 'sedmodnevnog detoxa organizma'.

- Big Brother nikako ne bih okarakterizirala kao lošu odluku ili kao loše iskustvo. U trenutku pojavljivanja bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sve u svemu zadovoljna sam ishodom - rekla je prije nekoliko godina. 

Brankica je, osim u 'Big Brotheru', 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton 'My New BFF', u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Čonda je ispala iz natjecanja jer je, tad je rekla, Parisina majka Kathy primijetila da je Čonda preambiciozna.

- Bile smo na večeri s njezinim roditeljima. Njezina majka je primijetila da sam ja ‘gladna tigrica’ i to joj se nije svidjelo - rekla je i dodala kako ju je Paris pohvalila da je jako seksi.

VIDEO: Denis Latin oduševio pratitelje fotografdijom iz 1992. godine 

 

Ključne riječi

Komentara 9

TO
tomzag
16:38 14.11.2021.

Pošto usluge...hostese?

MA
MarasG
16:59 14.11.2021.

Mislim da ona tamo cisti pistolje bogatim arapima.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:21 14.11.2021.

Slabo se plastificirala, nije ona materijal za Dubaj. Trebala bi ici na instrukcije profesorici Soraji ili se barem ugledati na doktoricu Mandarinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije