Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPISALA JE MOLITVU

Simona Mijoković odgovorila na upit djevojaka kako moliti za budućeg supruga

Foto: Facebook
1/7
07.02.2024.
u 19:00

Često  u inboxu koje dobivam uz molitve za život pitaju me mlade djevojke kako moliti za budućeg muža? Kako ga prepoznati?  Nisam do sada pisala o ovoj temi, samo sam u tišini srca i zahvali srca divila se Bogu u svim tim Majčinim sinovima koji svake prve subote u mjesecu hrabro istupaju i mole, napisala je na Facebooku

Simona Mijoković često na društvenim mrežama svjedoči vjeru i objavljuje molitve, a ovom prilikom je objavila molitvu za budućeg muža jer je, kako je napisala, u inbox dobila brojne upite od mladih djevojaka kako moliti za budućeg supruga. 
- Često  u inboxu koje dobivam uz molitve za život pitaju me mlade djevojke kako moliti za budućeg muža? Kako ga prepoznati? 
Nisam do sada pisala o ovoj temi, samo sam u tišini srca i zahvali srca divila se Bogu u svim tim Majčinim sinovima koji svake prve subote u mjesecu hrabro istupaju i mole. Koja je to milost! Koja je to veličina! - istaknula je Simona na početku svoje objave i izrazila je divljenje prema muškarcima koji svake prve subote u mjesecu diljem Hrvatske na središnjim trgovima mole. 

- Kada si svjestan da ćeš dobit poruge svijeta, klevete, progonstva samo zato jer si Kristov, zato jer si Marijin sin. Gospin ratnik,  a oružje ti je sveta krunica! Koja Milost! Koji dar ! Milost kada znaš da ništa loše ne činiš, kada nikome loše ne činiš, ali si progonjen, prozvan, i sve poradi Imena Njegovog. Jer si Kristov, jer si Marijin! I kada me pitate koju molitvu moliti za ( budućeg  ) muža samo otvorite srce djevojke i pogled svoj upravite prema prvoj suboti u mjesecu. Otvorite srce za nakane koje mole Marijini vjerni sinovi i za takvog muža molite. - poručila je Simona u svojoj objavi te je u nastavku napisala: 

 

 

VEZANI ČLANCI

- Muža, budućeg oca vašeg djeteta / djece, koji će vjerno i ustrajno moliti za: 
1. Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda.
2. Za muškarce - da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
3. Za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova.
4. Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.
5. Za autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja.
6. Za duše u čistilištu.
Poručila je djevojkama da mole za budućeg muža kojem će Bog biti na prvom mjestu i još je napisala:  
- Molite za ( budućeg ) muža koji će držati Majku Mariju vjerno za ruku u molitvi svete krunice i njenu Svetu ruku ni po  cijenu života nikada neće ispuštati!  Molite za ( budućeg ) muža koji će iako prognan od svijeta moliti za svoje progonitelje ljubeći ih kao samog sebe. I moliti za njihovo obraćenje. Molite za (budućeg ) muža koji će vjerno , ustrajno na slavu i hvalu Božju boriti se za spas duša i kojeg neće biti sram reći: Ja sam sin Majke Marije i dok god dišem svjedočit ću i raditi za Kraljevstvo Božje .' 
Molite za ( budućeg ) muža da ima milosrdno i pravedno srce, srce pronicljivo za Gospodina Isusa, muža kojeg ćete radosno i zahvalno čekati da dođe s molitve prve subote i reći ćete ponosno i zahvalno ovo je moj muž,  djeco ovo je vaš tata. Ovo je Gospin sin! Evo, to je moja molitva za ( budućeg ) muža.

Simona je osmu godinu u sretnom braku sa Stanislavom Mijokovićem i par živi u Austriji i ima četvero djece, a Simona iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem ima i kćer Gabrijelu. Prošle godina na svijet je došao Simonin i Stanislavov najmlađi sin Michael. Simona često ističe kako ju je vjera spasila i promijenila joj život, a sve se promijenilo kada je s bivšim suprugom otišla na duhovnu obnovu u Tabor.

VIDEO Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala "radost" koja će mi pomagati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije