Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Silvio Marić i supruga Iva očekuju drugo dijete

Foto: Marko Dimić
27.06.2017.
u 08:25

Na jesen stiže prinova u obitelj bivšeg nogometaša. Marić i njegova supruga Iva već imaju četverogodišnju kći Leu.

Nekadašnji nogometni reprezentativac Silvio Marić sa suprugom Ivom očekuje prinovu. Par, koji se vjenčao 2011. nakon godinu i pol dana veze, prvo dijete dobio je 2013. godine.

Iva je njihovu djevojčicu rodila carskim rezom u zagrebačkoj poliklinici Podobnik, a tada je s njom u rađaonici bio i Silvio, koji je postao otac baš na svoj 38. rođendan. Diplomirana ekonomistica u listopadu će roditi još jednu djevojčicu pa će četverogodišnja Lea postati starija sestra. Iva se sa suprugom rijetko pojavljuje u javnosti, ali prošlog su vikenda viđeni na jednom modnom događaju u blizini Zadra na kojem je Iva pokazala trbuščić.

Lijepa trudnica odjenula je bijelu čipkastu haljinu midi dužine i ravne sandale, stavljajući udobnost na prvo mjesto, a i Silvio se odlučio za ležernu kombinaciju. Supružnike čekaju noćna buđenja, stoga ne čudi što koriste tople ljetne dane za opuštanje i odmor. 

Komentara 9

BA
baja1
08:49 27.06.2017.

Sad cijela nacija zna da su se sexali, koji glup članak a i novinar/ka koji nema što pametnije napisati

DU
Deleted user
09:10 27.06.2017.

jbt..baš sam mislio da neče na drugo dijete...mislim, zabrinut sam bio..

Avatar Pak
Pak
09:32 27.06.2017.

Nacija u deliriju! A ni preostaloj trojci iz slastičarnice nije svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije