Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Silvija je tele nazvala Matija, po farmeru koji joj se sviđa

Ljubav je na selu
22.02.2013.
u 20:00

Iako Silvija Vidović, jedina ženska farmerica u showu djeluje kao žena koja zna što hoće i spremna je preuzeti inicijativu u osvajanju muškarca, to ne radi jer voli odvažne muškarce koji imaju svoje ‘ja’ i znaju što žele

Temperamentna Silvija Vidović prva je farmerica u emisiji “Ljubav je na selu”. U Šenkovcu, nedaleko od Čakovca, bavi se uzgojem krava muzara i završava studij ekološke poljoprivrede. Traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući, a najvažniji preduvjet za muškarca je da ima preko sto kila! Idealnog muškarca našla je u Matiji. Zato je i jedno tele nazvala po njemu.

Kravicama neće biti dosadno

– Svidio mi se jer je iskren, spontan, jednostavan, duhovit, zabavan i stoji iza svojih riječi i djela. Nisam razmišljala hoće li se uvrijediti što sam teletu dala njegovo ime. On je ipak sam izrazio želju za tim i to je bila naša zafrkancija – kaže simpatična Silvija.

Da su simpatije dvoje farmera obostrane, svjedoči i Matija koji smatra da djevojka treba imati hrabrosti za inicijativu. Ipak, dodaje, on je muško i voli prvi krenuti u akciju. Na spomen teleta Matije smješka se i kaže:

– Ako je tele muško i bude li moje naravi, kravicama u štali sigurno neće biti dosadno. Drago mi je što je to učinila, to znači da sam joj se svidio – kaže Matija koji ne bi uzvratio i, primjerice, guski dao njezino ime.

Mladi farmer koji dobro kuha i sjajno se snalazi u štali na Silviji je prvo primijetio plave oči. Smatra je simpatičnom i pozitivnom osobom. Voli, kaže, žene koje imaju razumijevanja. Danas je teško pronaći takvu, normalnu osobu.

Nema rezervni plan

Simpatije su, jasno je, obostrane, ali ni jedno ne otkriva imaju li, ako se ljubav ne realizira, rezervni plan. – Ne bih o drugim kandidatima, ako se Matiji ne svidim, neka to bude tajna mog srca – kaže Silvija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije