Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adam harrison

Shrvani Rick iz 'Zalagaonice' otkrio točan uzrok smrti sina: 'Ovo se mora shvatiti ozbiljnije'

Foto: Instagram
1/6
23.01.2024.
u 11:05

Adam je, inače, imao samo 39 godina kada je umro. Riječ je o predoziranju fentanilom, što je potvrdio i njegov otac Rick.

Rick Harrison, zvijezda showa 'Zalagaonica' oglasio se nakon smrti svog sina Adama. Rick je otkrio točan uzrok smrti sina. Riječ je o predoziranju fentanilom. - Da, mogu potvrditi da je Adam umro od predoziranja fentanilom - rekao je za New York Post te nastavio: - Kriza s fentanilom u ovoj zemlji se mora shvatiti ozbiljnije. Čini se da samo teče preko granica i ništa se ne poduzima po tom pitanju. Moramo biti bolji - zaključio je shrvani Harrison. 

Adam je, inače, imao samo 39 godina kada je umro. - Naša je obitelj jako tužna zbog Adamove smrti. Molimo za privatnost dok tugujemo za našim gubitkom – rekao je glasnogovornik ove poznate američke obitelji. 
Na društvenoj mreži Instagram Rick je objavio fotografiju sa sinom te se od njega oprostio. – Uvijek ćeš biti u mom srcu. Volim te – napisao je potišteni Rick uz njihovu zajedničku fotografiju. Strani mediji pišu da je Adam preminuo od posljedica predoziranja, ali više detalja trenutačno nije poznato. Policijska uprava Las Vegasa istražuje što se uistinu dogodilo.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Rick je imao tri sina, a najčešće se u popularnoj seriji pojavljivao Corey. Rick je Adama i Coreyja dobio u braku s prvom suprugom Kim, a trećeg sina, Jakea, dobio je s drugom suprugom Tracy.

 

Jedno od najpoznatijih lica ovog showa bio je i Richard Benjamin Harrison, vlasnik zalagaonice, a svijet ga je znao pod nadimkom ''The Old Man''. Preminuo je 2018. godine. 

VIDEO Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Komentara 1

MI
mikimouse12
14:30 23.01.2024.

Pa zna se od cega je umrl. Prenijeli su svi mediji vec odavno. A ovaj fentanil i kako izgledaju ljudi nakon toga se moze pogledat kad se upise Streets of Philladelphia u Youtube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije