Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tragedije

Shrvani Baldwin se prvi puta oglasio u vezi tragedije: Bila mi je poput obitelji

Foto: pixsell, profimedia
1/13
31.10.2021.
u 10:45

Američki glumac Alec Baldwin kazao je da je šokantna smrt snimateljice Halyne Hutchins, koju je on nenamjerno usmrtio pištoljem rekvizitom na snimanju filma, nesreća kakva se događa "jednom u bilijun", objavili su američki mediji

Desetak dana nakon tragedije na snimanju filma Rust, tijekom koje je glumac Alec Baldwin pucajući iz pištolja  usmrtio snimateljicu i direktoricu fotografije Halynu Hutchins, ova užasna nesreća koja se nije smjela dogoditi i dalje je u žiži javnosti. Službena policijska istraga je u tijeku, a mnoge zanima što kaže Baldwin koji je toliko shrvan da je u medije čak dospjela informacija kako više nikada neće glumiti. Sada se po prvi puta i on obratio novinarima koji su ga zaustavili na ulici. U kratkoj i emocijama nabijenoj izjavi veza-nom uz događaj koji mu je zauvijek promijenio život samo je kazao:
-"Ne smijem davati nikakve komentare jer je istraga u tijeku. Tako mi je naredio šerifov Ured u Santa Feu. Ne mogu odgovoriti na pitanja o istrazi. Ne mogu, u tijeku je istraga o ženi koja je umrla", obratio se okupljenima glumac te je dodao kako mu je tragično preminula snimateljica prije svega bila prijateljica.
Američki glumac Alec Baldwin kazao je da je šokantna smrt snimateljice Halyne Hutchins, koju je on nenamjerno usmrtio pištoljem rekvizitom na snimanju filma, nesreća kakva se događa "jednom u bilijun", objavio je portal TMZ u subotu.

Baldwin i njegova supruga Hilaria razgovarali su s novinarima koji su ih pratili u automobilu Manchesteru, u saveznoj državi Vermont, i to je njegov prvi komentar u kameru otkako je Hutchins umrla nakon fatalnog ranjavanja na setu vesterna "Rust" 21. listopada.

Prethodno je na Twitteru objavio koliko žaluje zbog te tragedije i da potpuno surađuje s policijom u istrazi.

"Ona mi je bila poput obitelji", rekao je u kameru.

"Nesreće se s vremena na vrijeme događaju na snimanjima filmova, ali nijedna poput ove. To je jednom u bilijun".
Nakon tragedije sve su glasniji pozivi da se bolje kontrolira oružje na filmskim setovima, a Baldwin kaže da je "za to jako zainteresiran".

Nije mogao reći hoće li ikada više raditi s vatrenim oružjem na setu.

Kazao je da se snimanje "Rusta", koje je obustavljeno odmah nakon nesreće, neće nastaviti.

Baldwin, koji je bio producent i glavni glumac filma, vježbajući za scenu pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak.

Metak je prošao kroz tijelo snimateljice i zaustavio se u ramenu redatelja Joela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg liječenja pušten iz bolnice.

Baldwinu je pištolj dodao pomoćnik redatelja i rekao mu da je "hladan", što znači da nema metak u cijevi.

Oružarka na setu, 24-godišnja Hannah Gutierrez u petak je objavila da "nema nikakvu ideju" odakle pravi metak na snimanju i kazala je da je poštivala sve sigurnosne protokole.

Baldwin je novinarima u subotu rekao da ne može komentirati istragu koja je u tijeku.

"Mi smo bili vrlo, vrlo dobro podmazana filmska ekipa i onda se ovakva tragedija dogodi", rekao je.

Za susret sa suprugom i sinom Haylene Hutcins kazao je da je bio preplavljen tugom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar duje912
duje912
08:22 01.11.2021.

Majke ti Al *sere... Ko i kod nas kad se ispriča na sudu zbog prometne kako bi izbjegao zatvor Ona mu je bila Ko obitelj? Ahahaha To mu ju šef, kao poslovođe na bilo kojem poslu. On je slušao i i radio kako ona kaže isto kao na bilo kojem poslu... Za 6 mjeseci ni ovaj se toga neće sječat.

ZA
zagabria111
11:47 31.10.2021.

Dobro Amerikanci uspijevaju ostati normalni pored ovako nenormalnog načina života gdje te novinari kao hijene prate nakon nesreće. Pa šta će vam reć, šta očekujete od njega da vam kaže pa da prodate par klikova više. Neki segmenti modernog društva su veliki fuj

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:19 31.10.2021.

Nitko ništa ne zna, nitko nije kriv. Žene više nema, a pravde izgleda isto neće biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije