Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj je uz nju

Shrvana Nikolina Ristović s kćeri je došla na grob pokojnog supruga koji je preminuo prije 40 dana

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/16
16.06.2022.
u 12:59

Na groblje su došli i roditelji Vidoja Ristovića te brojni članovi obitelji i prijatelji koji su još jednom izrazili sućut Nikolini .

Danas se obilježava 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, supruga naše voditeljice Nikoline Pišek Ristović, koji je preminuo 8. svibnja u Beogradu. Nikolina je s njihovom kćeri Unom te s Vidojevom kćeri Mateom i njenom mamom Lanom u jutarnjim satima posjetila grob svog supruga na Novom groblju u Beogradu.

Na groblje su došli i roditelji Vidoja Ristovića te brojni članovi obitelji i prijatelji koji su još jednom izrazili sućut Nikolini koja je shrvana nakon smrti supruga. Mediji u Srbiji nedavno su pisali kako voditeljica neprestano plače, neutješna je i samo gleda fotografije groba svog supruga koji je preminuo u 44. godini. Zbog cijele situacije Nikolina je stopirala i radove na vili koja je trebala postati njihov dom u Zagrebu gdje će Una pohađati školu.

Nedavno su objavljeni i rezultati obdukcije i toksikološki nalaz. Obdukcijskim nalazom utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla, prenijeli su jučer mediji u Srbiji. Toksikološkom analizom utvrđeno je i da je Ristović imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt.

VIDEO Sejo Sexon predstavio novi album Zabranjenog pušenja: Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu

Komentara 7

SA
sargu123
13:21 16.06.2022.

Nije samo ona danas bila na groblju, I drugi su ali o njima ni riječi. Zašto, ako smijem pitati?

Avatar Mudlin
Mudlin
14:33 16.06.2022.

Praznik je, obiteljski ručak, druženja.... a ovi srbuju li srbuju... Joj kužim, pa njima kaj se križaju sa tri prsta nije praznik. Praznik im je jedino kad im sjedne plaća - u Hrvatskim kUnama, naravno.

BE
bezobrazna
16:05 16.06.2022.

dobro jel dosta ovog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije