Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezvremenska ljepota

Sharon Stone je proslavila 59. rođendan i još uvijek je seks - ikona

Sharon Stone
Foto: PA/Pixsell
1/3
14.03.2017.
u 15:45

Glumica je rođendan slavila cijeli vikend s prijateljima i obitelji, a najviše su je razveselili sinovi svojom čestitkom

Sharone Stone ovaj vikend je napunila 59. godina, a gledajući fotografije s nedavnog tuluma Eltona Johna održanog nakon Oscara, teško bi joj itko dao te godine i Sharon zasluženo i dalje  može nositi titulu seks - ikone. 

Glumica je cijeli vikend slavila rođendan s prijateljima i obitelji, a na Instagramu je objavila i fotografiju sa sinovima 16-godišnjim Roanom Josephom Bronsteinom, 11-godišnjim Lairdom Vonneom Stone i desetogodišnjim Quinnom Kellyjem koji su je na sam rođendan iznenadili hrpom balona s natpisom; sretan rođendan.

- Najsretniji rođendan - napisala je Stone uz fotografiju sa sinovima i razveselila obožavatelje jer glumica nema običaj na društvenim mrežama objavljivati fotografije sa sinovima.

 

 

Happiest Birthday! ❤

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

 

 

Balloons from my boys...#family #birthday #❤

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

>>Ovo je 10 najboljih erotskih trilera u povijesti filma

>>Prelijepa Sharon Stone ne poznaje godine: Pokazala odličnu liniju i primila pohvale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije