Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA GLUMICA

Sharon Stone (65) skinula se u bikini i dobila ponudu za brak: 'Spremna za ljeto'

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
29.05.2023.
u 12:46

Glumica često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju zavidnu liniju, a na posljednjoj je oduševila pratitelje koji su joj udijelili brojne komplimente

Slavna holivudska glumica Sharon Stone u ožujku je napunila 65 godina no još uvijek plijeni pozornost svojim atraktivnim izgledom. U posljednjoj objavi na Instagramu pozirala je u bikiniju, a pokraj fotografije je napisala "spremna za ljeto". Uslijedili su brojni komplimenti, a među njima se našlo i onih koji su je zaprosili. 

 Inače, Sharon nikada nije krila da je ranije često koristila tretmane botoksom sve dok nije doživjela moždani udar. 

- Bilo je razdoblja slave kada sam uzimala botoks, filere i slično, a onda sam doživjela veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam na više 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica - istaknula je nedavno za medije i dodala da je to potresno iskustvo promijenilo način na koji je do tada gledala na estetske operacije. Priznala je i da se trenutno osjeća sretno i radosno. - Osjećam se kao da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu - dodala je Sharon koja se proslavila zahvaljujući ulozi u kultnom filmu Sirove strasti, a jedna od njezinih najslavnijih uloga stajala ju je skrbništva nad sinom 2004. godine. 

VEZANI ČLANCI

Poznata scena iz Sirovih strasti 1992. godine preokrenula je percepciju o njoj, rekla je Stone u podcastu. "Znaš li da tvoja majka snima seksualne filmove?" prisjetile se Stone kako je sudac upitao njezina četverogodišnjeg sina.

Negativne reakcije nakon scene, u kojoj je kratko pokazala golotinju dok je križala noge, nagnale su je da izbjegava slične uloge, rekla je. Stone i njezin tadašnji suprug Ron Bronstein posvojili su sina Roana 2000. godine. No kad se par razveo 2004. godine, sudac je skrbništvo dosudio Bronsteinu. Gubitak ju je slomio, rekla je Stone domaćinu Bruceu Bozziju u podcastu Table for Two.

"Završila sam u klinici Mayo s visokim otkucajima srca u gornjoj i donjoj srčanoj klijetki", rekla je Stone. "Sve to mi je doslovno slomilo srce." S obzirom na to koliko se seksa i golotinje pojavljuje na televiziji danas, Stone tvrdi, njezin tretman nakon poznatog filma bio je brutalan. "I izgubila sam skrbništvo nad svojim djetetom."

VIDEO: Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije