Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Kojić

Severinu je suprug jučer javno podržao, a onda iznenadio ovim potezom

Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/6
22.08.2018.
u 13:16

Igor je na Instagramu objavom videa na kojem se igra s malim Aleksandrom poručio kako nikakve montaže i slike ne mogu narušiti tu sreću, a sada je taj profil zaključao.

Nakon što su internetom počele kružiti gole fotografije Severine Kojić, njen suprug Igor putem Instagrama pružio joj je podršku. 

Objavio je na društvenoj mreži video na kojem se on i njegova supruga igraju s malim Aleksandrom, Severininim sinom kojeg je dobila u  vezi s Milanom Popovićem. 

– Dragi moji, gledajte da vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu  ništa – napisao je Kojić i dodao uz to hashtag #prayformilanbrain. 

U komentarima su mu prijatelji i obožavatelji izrazili podršku i poželjeli mnogo sreće njegovoj obitelji. S obzirom na to da su reakcije bile pozitivne, čudi potez na koji se Kojić odlučio nakon ove objave.

Naime, zaključao je svoj Instagram profil, koji je sada vidljiv samo njegovim pratiteljima. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 50

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:59 22.08.2018.

Zbog čega nas maltretirate sa prekodrinskom flundrom ?

ZD
zdip
13:53 22.08.2018.

Montaže, hahaha. Namontiralo je Sevku ceo region.

UU
uhljeb u holdingu
13:33 22.08.2018.

O jadan mali, tako joj je i Srećko Vargek, partner iz 2004. pružio potporu nakon pojave antologijskog najgledanijeg filma, međutim brzo se spametio i dao petama vjetra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije