Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjala na naslovnici časopisa

Severina za srpsko izdanje Esquirea: Ne zanimaju me uvriježena mišljenja!

Severina u Esquieru
Foto: Jelena Balić
1/2
29.03.2016.
u 09:42

U intervjuu koji je dala glavnom uredniku Esquirea Milanu Nikoliću Severina je ispričala kako istinski doživljava muškarce i koje muškarčeve kvalitete smatra presudnima

Severina je glavna zvijezda travanjskog broja srpskog izdanja najstarijeg muškog magazina na svijetu Esquire.

Popularna pjevačica s oduševljenjem je prihvatila ponudu da bude prva ženska zvijezda s ovih prostora na naslovnici ovog prestižnog magazina i to u broju koji je posvećen novim trendovima u muškoj modi zbog čega zavodljiva Seve na naslovnici nosi žensku varijantu klasičnog muškog crnog odijela.

U intervjuu koji je dala glavnom uredniku Esquirea, Milanu Nikoliću, Severina je ispričala kako istinski doživljava muškarce i koje muškarčeve kvalitete smatra presudnima. Otvoreno je priznala kako se "slavna Severina" nosi sa svojim slavnim imenom i čime zabavlja ili iritira Severinu privatno. O tome koje bi vrline bi željela razviti kod svog sina nije štedjela riječi, a kao svoj životni moto navodi: "Ja sam neovisna. Ne zanimaju me uvriježena mišljenja, a jedno od njih jest da je muškarcima lakše. Ne dam da mi je teže!“

Severina se i u ljubavnim odnosima drži pravila „moj mir nema cijenu“.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

>>Severina objavila nove fotke na Instagramu: Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom

Komentara 2

ST
strsljen2013
12:19 29.03.2016.

Nađe se Fata ujutro na kavi s prijateljicama i nakon nekog vremena jedna skupi hrabrosti i upita je: - Fato, bona, priča se po komšiluku da si se neki dan cijelo jutro seksala s prosjakom? Fata mirno odgovara: - Jesam,m, i? Prijateljice se pogledaju i jedna reče: - Pa dobro, zašto? Fata se nasmije i ispali: - Pa došao čovjek i pristojno pitao mogu li mu dati sve što Mujo ne koristi ... Vicem protiv žutila.

OM
omolje
12:44 29.03.2016.

Seve može o muškarcima naj bolje komentirat bar ih se ona namijenjala i isprobala svakakvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije