Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastup u areni

Severina šetnju s Milanom po Splitu prekinula zbog probe

severina (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/8
11.02.2011.
u 17:04

Otkako su prije dva dana stigli u Split, zaljubljeni Severina i Milan nisu se odvajali jedno od drugoga, no na probu je popularna Splićanka stigla bez mladića

Šetnju po sunčanom Splitu s mladićem Milanom Popovićem Severina Vučković nakratko je morala prekinuti zbog tonske probe za večerašnji nastup u Spaladium areni. Severina će večeras biti gošća na velikom koncertu Jelene Rozge uz Jolu i druge glazbene prijatelje.

Otkako su prije dva dana stigli u rodni grad pjevačice, zaljubljeni Severina i Milan nisu se odvajali jedno od drugoga, no na probu je popularna Splićanka stigla bez mladića. Probu je očito željela završiti što prije i vratiti se svom dragom jer cijelo vrijeme nije skinula ni jaknu ni torbu, a pogled je unatoč tome što se nalazila u mračnoj dvorani skrivala tamnim naočalama.

Najtraženiji par na Balkanu u gradu pod Marjanom vješto se skriva od paparazza, a svaki izlazak iz kuće pomno planiraju. U petak popodne posjetili su slastičarnicu u kojoj je Milan svoju dragu prije odlaska na probu počastio kolačima i tako svojoj djevojci život, koji joj je u posljednje vrijeme nevjerojatno sladak, učinio još slađim.

Komentara 9

JU
juma
17:48 11.02.2011.

Seve bre, sladja si od kolac i volem te vise nego avion....

IM
immortella
17:18 11.02.2011.

di je on bijo za to vreme?

UT
utatica
21:20 11.02.2011.

zar opet jedna vijest bez koje nacija ne bi mogla žvijeti : ŠEVE PREKINULA ŠETNJU .................... ili su novinari ludi ili misle da su čitatelji ludi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije