Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani sreće

Severina se prisjetila još jednog putovanja iz perioda kada je u braku s Igorom vladala idila

Foto: Instagram
1/9
26.01.2021.
u 15:12

Pjevačica je objavila fotografiju koja je snimljena u Kaliforniji gdje je prije par godina sa suprugom bila u posjeti njegovoj sestri.

Severina zadnjih nekoliko dana na Instagramu objavljuje fotografije iz vremena kada je sa suprugom Igorom Kojićem uživala na putovanjima.

Nakon nikada prije objavljenih fotografija s njihovog odmora na Maldivima, sada je objavila i fotografiju kada su boravili u Kaliforniji 
u posjetu njegovoj sestri Nataši, a tada je Severina u Americi snimila i spot za pjesmu "Kuda za vikend?" Uz fotografiju koju je sada podijelila na svom Instagramu, a koja je snimljena tijekom posjete Kaliforniji, pjevačica je podijelila stihove
pjesme "A more ne mora" omiljenog joj pjesnika Enesa Kiševića. 

Foto: Instagram screenshot

Taj period vladala je idila u njezinom braku s Igorom Kojićem, a taj odnos navodno više nije ni blizu idili. Par je zadnji put bio zajedno u Beogradu  tijekom prvog lockdowna na početku pandemije koronavirusa. Severina je taj period boravila u kući Igorovih roditelja s kojima je bila bliska, a sada ih više ne prati na društvenim mrežama. Prije njezinog povratka u Zagreb u travnju prošle godine, navodno je došlo do trzavica između nje i Igorovog oca  i mediji u Srbiji su tada pisalo kako je došlo do povišenih tonova. Dragan Kojić Keba nedavno je izjavio o donosu Igora i Severine:

- Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njena stvar.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
19:32 26.01.2021.

Ma ja bum tužil vl, tužil vas bum i v Brisel. Pa danas, a prešle su tri vure popoldan, tek sad članak o sjeberini. Nemre tak, nemre... hočem da čim se zbudim, oko poldana, budu barem tri teksta o ovojj trofaznjači, jel jasno? I prosil bi da o njoj pišete čirilovicom, a ne ovim prostačkim pismom.

ZV
zvezdomor
07:39 27.01.2021.

Hvala za članak, baš me eto par dana mučio zatvor......

DU
Deleted user
20:31 26.01.2021.

Meni se ucinilo da se prisjetila jos jednog braka 😁 ah starimo😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije