Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje za pjevačicu

Severina ponovno u problemu, tuži ju sutkinja županijskog suda i traži 20.000 kuna

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/10
06.03.2020.
u 08:41

Sutkinja županijskog suda u Splitu Lucija Lasić podigla je tužbu protiv pjevačice Severine Kojić. Od pjevačice traži naknadu štete u visini od 20.000 kuna.

Ne nazire se kraj sudskim trakavicama u koje je upletena pjevačica Severina Kojić. Borba za skrbništvo nad maloljetnim sinom kojeg je dobila s Milanom Popovićem nije joj jedini sudski proces. Naime, 28. veljače sutkinja županijskog suda u Splitu Lucija Lasić podigla je tužbu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu protiv pjevačice zbog povrede prava osobnosti.

1/6

Sutkinja Lasić od Severine traži naknadu štete u visini od 20.000 kuna zbog toga što ju je pjevačica u listopadu prošle godine na press konferenciji uoči početka svoje regionalne turneje 'The Magic Tour' javno prozvala, pišu 24 sata.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić - kazala je tada Severina.

Za praksu u ovakvim slučajevima pokušali smo se raspitati i u pravnim krugovima. Neki smatraju da aktivni suci ne bi trebali moći pokretati sudske parnice da zaštite sebe, svoj ugled i rad već bi to trebalo u njihovo ime po službenoj dužnosti raditi državno odvjetništvo. Drugi pak tvrde da upuštanje sudaca u osobne privatne sporove revitalizira i degradira sudački poziv, povjerenje u sud i narušava autoritet suda jer to u prijevodu znači "kadija te tuži, kadija ti sudi".

Pjevačica je nedavno u fokusu javnosti završila i zbog navodnog raskida suradnje s menadžerom Alenom Ključeom, no ona je ubrzo to demantirala.

- Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetski zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima - poručila je Severina.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mare0801
11:16 06.03.2020.

Severina, pogubila si se.

LI
liliZG
10:52 06.03.2020.

ko lamaće jezikom dobije tužbu.

KO
kopemife
08:47 06.03.2020.

Pusti zenu na zenu.😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije