Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda opako!

Severina pokorila Beograd u dramatično prozirnoj haljini

seve u beogradu (1)
Foto: Ivan Vučićević/Hello Magazin
1/10
30.11.2012.
u 08:14

– Najveći mi je uspjeh večeras što nisam pala niz stepenice zbog duge haljine – kazala je pjevačica primajući nagradu

U dramatično crnoj dugoj haljini ukrašenoj kristalima na onim mjestima gdje ima dovoljno tkanine, jer su neki njezini dijelovi prozirni, Severina je u četvrtak u Beogradu primila jednu od nagrada za osobu godine koju dodjeljuje magazin Hello.

Beogradska elita okupila se na kraljevskom Bijelom dvoru. Severina je plijenila poglede u toaleti koju potpisuje Matija Vuica, a popularna pjevačica posljednjih nekoliko godina za javne nastupe često poseže za kreacijama naše dizajnerice. 

– Spomenuli ste sve samo ne Severinu koja glumi u Bondu – našalila se Seve primajući nagradu pa dodala:

– Najveći mi je uspjeh večeras što nisam pala niz stepenice zbog duge haljine! Drago mi je da nas umjetnost spaja – kazala je.

Matiju Vuicu potegla je za rukav birajući toaletu i za gostovanje na koncertu Kemala Montena u Sarajevu, a u pamćenje se urezala i plava toaleta koju je odjenula gostujući u Plesu sa zvijezdama. 

Mlada mama gotovo je uvijek u dizajnerskim krpicama, a u posljednje vrijeme vjerna je domaćim dizajnericama. Uz Matiju Vuicu, Seve često možemo vidjeti u zavodljivim i profinjenim kreacijama Aleksandre Dojčinović. 

>>Posjetite blog Seve Fan Cluba

Ključne riječi

Komentara 32

DO
dormen
17:08 30.11.2012.

Neka ostane tamo gdje pripada,neka ih pokorava prozirnim haljinama,silikonima,botoksima ,liposukcijama,itd..

UJ
urban jugosloven dakle hrvat
17:26 30.11.2012.

Napokon smo skinuli Anta i Markaca sa naslovnice konacno mozemo se radovati pravim vrijednostima.

SN
snikers1
16:21 30.11.2012.

severina zgodna si lijepa si i uz to pametna i treba da pokazes svoju ljepotu i ne samo ti vec sve ljepotice treba da pokazu ono lijepo na sebi a ja mislim da nema lijepih i ruznih zena vec su sve lijepe. ovi sto zive jos uvijek u 90tim nek jedu vnago jer pametan hrli gdjej e bolje a budala vazda tapka u mjestu , mislim na sve iz bivse juge. stalno biti u stanju mrznje je kao da radis 10 sati dnevno tezak fizicki posao, bogami dobro to izdrzavate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije