Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografiju

Severina otkrila gdje se nalazi usred drame s Popovićem: 'S mojom prvom ljubavi'

Foto: Instagram
1/6
28.12.2019.
u 15:47

Pjevačica je fotografijom potvrdila da se nalazi na odmoru u Grčkoj.

Proteklih dana ponovno se podigla prašina oko Severine Kojić i Milana Popovića. Sve je kulminiralo nakon što je u javnost iscurila informacija da je njihov sin Aleksandar blagdane proveo s očuhom Igorom Kojićem u manastiru na Svetoj Gori.

Njegov otac za to je navodno saznao tek nakon što su ga novinari Kurira nazvali za komentar. - Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvijek sam - rekao im je Popović.

U tom manastiru ne plaćaju se obroci ni noćenje, ali se zna dogoditi da u jednoj prostoriji spava i više ljudi te se nekada spava i na daskama i zato se zimi izbjegava odvoditi djecu.

Ženama je u manastir ulazak strogo zabranjen pa je Severina navodno ostala u Solunu. Da je u Grčkoj potvrdila je i na svom Instagramu na kojem je objavila fotografiju, no ne iz Soluna već iz Atene koju je posjetila s nećakinjom Mijom Popović.

"Karijatide", kratko je napisala Severina u opisu fotografije dodavši u hashtagovima da je Mia "njena prva ljubav".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karijatide👭 #mylove #myfirst #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #zahvalnazasve

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Jučer je pak objavila fotografiju malenog Aleksandra na trajektu uz stihove poznate pjesme Zdenka Runjića 'Galeb i ja'. Dječak će s majkom ostati sve do Nove godine nakon čega se vraća ocu koji je prema privremenoj mjeri koju je donijela sutkinja Tea Golub dobio skrbništvo nad sedmogodišnjim sinom.

Prema istoj mjeri Severina sina smije viđati dva puta tjedno, svaki drugi vikend, a s njom će provoditi i sve katoličke blagdane.

Ključne riječi

Komentara 29

VG
Veseli Gost
16:31 28.12.2019.

Svaki dan o severini! Dali novinari nemaju sto drugo pisati nego o severini. Mogli bi napisati kako pomoci ovrsenim osobama i osobama koje zive u supama,

Avatar forsage30
forsage30
17:15 28.12.2019.

Toliko je jadna da mora plaćati kako bi se uopće čulo za nju.

Avatar ♌
16:51 28.12.2019.

Više ste dosadni sa njom, bolje da pišete županima da obiđu sirotinju i pomognu kojom kunom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije