Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zahvalna za sve'

Severina se oglasila po prvi puta nakon napisa da joj je sin bio u manastiru

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
27.12.2019.
u 12:26

Severina Kojić blagdane provodi sa sinom Aleksandrom, a ovih je dana maleni prema pisanju srpskih medija bio u jednom manastiru na Svetoj Gori. Dan nakon što su srpski mediji objavili vijest oglasila se i Severina.

Sedmogodišnji sin Severine Kojić i Milana Popovića trenutno blagdane provodi s majkom. Pjevačica i poduzetnik za sada se pridržavaju privremene sudske mjere prema kojoj je otac dobio skrbništvu nad maloljetnim Aleksandrom dok majka s njim provodi određeno vrijeme u tjednu, svaki drugi vikend kao i sve katoličke blagdane.

Srpski mediji sinoć su se raspisali o tome kako je dječak s očuhom Igorom Kojićem bio u jednom manastiru na Svetoj Gori u Grčkoj i to bez majke jer je ženama tamo pristup zabranjen pa je Severina navodno ostala u Solunu.

Dan nakon oglasila se i Severina koja je na svom Instagramu objavila sliku dječaka na trajektu uz stihove pjesme 'Galeb i ja'.

"Tebe gledat,s tobom letit,
Povrh svega nimat straja,
Pa prkosit svakoj buri,
I neveri ča sve valja...
Na osami, blizu mora,
Dok se sunce, zemlji smije,
Slušan tebe kako klićeš,
Lipo mi je, lipo mi je,
Moj galebe!", napisala je te u hashtagovima dodala "rođeno moje" i "zahvalna za sve".

Gdje je bila s dječakom nije poznato jer pjevačica obožavateljima nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazi. Inače, Milan Popović nije znao da je Kojić njegovog sina odveo u manastir i tu informaciju saznao je kada su ga novinari Kurira molili za komentar. - Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvijek sam - rekao im je Popović.

Srpski mediji navode i kako se u ovom manastiru ne plaćaju se obroci ni noćenje, ali se zna dogoditi da u jednoj prostoriji spava i više ljudi te se nekada spava i na daskama i zato se zimi izbjegava odvoditi djecu na ovo mjesto.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
13:42 27.12.2019.

Tako je, dijete za katolički Božić odvela u pravoslavni manastir. Botox joj ušao u krvožilni sustav i otplivao do mozga. A garant samo zbog toga da potakne komentare poput mojeg. Manipulatorica

Avatar salaso
salaso
13:52 27.12.2019.

Pa sta je problem pravoslavcima ići u pravoslavni manastir?...u čemu je problem?

NA
Naj
14:49 27.12.2019.

Opet koristi dijete u propagandne svrhe. Odmah povećava prodaju karata za nastupe i dolazi u sve srpske novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije