Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže 'halo'

Severina otkrila detalje novog albuma: 'Za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije'

Severina
Foto: Facebook/Screenshot
1/7
28.01.2019.
u 17:16

Album će se pojaviti prvo u digitalnom obliku 1. veljače, a na njemu će biti čak 17 pjesama: sedam smo već imali prilike čuti, a deset je neobjavljenih.

Severina je danas na društvenim mrežama objavila kratki video u kojem je najavila izlazak svog novog albuma. Album će se pojaviti prvo u digitalnom obliku 1. veljače, a na njemu će biti čak 17 pjesama: sedam smo već imali prilike čuti, a deset je neobjavljenih.

- Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije - napisala je Severina pokraj videa.

Na albumu koji će se zvati "Halo" Severina ponovno između ostalih surađuje s hitmejkerom Dušanom Bačićem, a pjesme joj je radio i Tonči Huljić, te Jala Brat. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:04 28.01.2019.

pa napokon..... već sam se zabrinuo da ste zadnjih dana počeli favorizirati Karleušu i Kolindu…. i da ste skroz zaboravili na Severinu i Ellu Dvornik….

TA
tarzan
18:21 28.01.2019.

Znači za celu Jugoslaviju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije