Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT

Pogledajte Severinu kao zaštitnicu zombija u filmu 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj'

Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/19
06.01.2019.
u 14:36

Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte! Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus!

Hrvatska, sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte!

Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus! Zagrebačkog bonvivana Miću (Krešimir Mikić) čija je dnevna rutina zacrtana negdje između salona za masažu, restorana i kino-dvorana u kojima prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović) zombi-epidemija zateći će potpuno nespremnog, ali će hrabro krenuti u Odiseju praćen svojom filmskom heroinom i probijat će se kroz svijet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživjeti! Zaplet je to filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" redatelja Predraga Ličine, za koji je danas objavljen i prvi trailer. 

U filmu se još pojavljuju brojni poznati glumci: Tihana Lazović, Dado Ćosić, Bojan Navojec, Sergej Trifunović, rene Bitorajac, Judita Franković Brdar, ali i Sverina Kojić u ulozi Francesce Saviole De La Norde, zaštitbnice zombija. 

"Posljednji Srbin u Hrvatskoj" u distribuciju po hrvatskim kinima kreće 28. veljače. 

Pogledajte video: Ovo je 10 najboljih horora svih vremena

Komentara 49

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:45 06.01.2019.

puno joj bolje idu uradci u drugom filmskom žanru po kojima je poznata.....

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:53 06.01.2019.

bolja je bila na jahti kad je rekla"daj mi ga".

PR
protin
14:41 06.01.2019.

Jad i beda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije