Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirnula mnoge

Severina otkrila detalje iz privatnog života: Nazvala sam popa i rekla da ću mu Boga pokazati ako te spomene

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
11.05.2020.
u 08:46

Mnogi su tako uspjeli doznati i nešto o Severininu odnosu s majkom, detalje iz privatnog života koje ne dijeli  često s javnosti.

Pjevačica Severina Kojić za Majčin dan svojoj majci Ani posvetila je emotivan status i njime dirnula mnoge obožavatelje. Mnogi su tako uspjeli doznati i nešto o Severininu odnosu s majkom, detalje iz privatnog života koje ne dijeli često s javnosti.

“Ovo je moja mama, ‘ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam… i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: 'Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je…'”, započela je Severina i nastavila:

Foto: Daniel Pavlić

“Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: 'Boga ti, a da o kome će”? Pa sam čitala da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija.”
“A nekidan jedna u busu kaže nešto Severina. I ja pitam: 'Šta Severina?' A ona kaže: 'A ali je vi poznajete?' Na to ću ja: 'Jesam, od malih nogu je znan.' Slušaj, ćerce, ti znaš ‘ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, onaj gore zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj….”, napisala je pjevačica.

“I tako vam je meni s njom… ‘Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te. I ja za te… To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, mama”, zaključila je Severina emotivnu objavu. 

Ključne riječi

Komentara 10

JP
josip.pivar11
09:21 11.05.2020.

I što je pisac htio reć? Ništa.

DO
Domumom
09:56 11.05.2020.

Ma to je seve nazvala popa i sve mu pokazala.

FU
furest
10:19 11.05.2020.

koje je njen stav o politickim pitanjima jel podrzav a vucica ili mesica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije