Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedino primjereno

Severina otkazala koncert zbog tragedije u Beogradu: Kada tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
03.05.2023.
u 15:30

Pjevačica Severina na svom je Instagram Storyju napisala kako je zbog tragedije odlučila otkazati svoj koncert koji se se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Izrazila je iskrenu sućut svima koji su danas izgubili nekoga svog.

Vijest o masakru u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara potresla je cijelu regiju, a vijest o tome kako je 14-godišnjak pištoljem ubio osam učenika i čuvara škole prenijeli su svi strani mediji. Pjevačica Severina na svom je Instagram Storyju napisala kako je zbog tragedije odlučila otkazati svoj koncert koji se se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Izrazila je iskrenu sućut svima koji su danas izgubili nekoga svog. 

- Kada se dogodi riječima neopisiva tragedija, kada odrasli zanijeme, kada tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama - stoji u statusu koji je podijelila Severina i dodala:

- Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. 

Foto: Instagram

Policija je uhitila 14-godišnjaka koji je, prema dostupnim informacijama, ovaj krvavi pohod planirao mjesec dana. Uhićen je i njegov otac čijim je oružjem pucao u školi, a otac tvrdi kako je pištolj bio u sefu

- Dijete je u dužem vremenskom periodu planirao izvršenje djela. Motiv nije utvrđen. Vatreno oružje uzeo je iz stana od svoga oca i pripremio četiri Molotovljeva koktela. Po dolasku u školu odmah je izvadio pištolj. Pucao je u zaštitara pa se okrenuo prema djeci", opisao je načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić.

1/55

Nakon počinjenih ubojstava, učenik je otišao u dvorište škole te pozvao policiju. Dječak je imao popis djece koju je planirao likvidirati. "Sam je radio plan ulaza i izlaza u školu. Sam je rekao, odredio je prioritetne mete. Skica izgleda malo kao iz videoigrice ili iz horor filma", ističe Milić.

VIDEO Doktor o teškim ozljedama žrtava pucnjave u Beogradu: Učiteljica ima prostrjelne rane trbuha i obje šake

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije