Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr u školi u Beogradu

Nikolina Pišek: Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
03.05.2023.
u 14:45

Voditeljica je napisala kako poznaje obitelji čija djeca idu u školu u Beogradu u kojoj je 14-godišnjak pucao jutros i ubio osmero učenika i čuvara u školi

Vijest o masakru u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara potresla je cijelu regiju, a vijest o tome kako je 14-godišnjak pištoljem ubio osam učenika i čuvara škole prenijeli su svi strani mediji.  Voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagramu je napisala kako poznaje obitelji čija djeca pohađaju ovu školu i izrazila im je sućut.

- Moja sućut svim obiteljima nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije - napisala je Nikolina na Instagramu. Godinama je živjela na relaciji Beograd - Zagreb, a sada s kćeri Unom Sofijom živi u Zagrebu i djevojčica ovdje pohađa školu. 

Policija je uhitila 14-godišnjaka koji je, prema dostupnim informacijama, ovaj krvavi pohod planirao mjesec dana. Uhićen je i njegov otac čijim je oružjem pucao u školi, a otac tvrdi kako je pištolj bio u sefu.  - Dijete je u dužem vremenskom periodu planirao izvršenje djela. Motiv nije utvrđen. Vatreno oružje uzeo je iz stana od svoga oca i pripremio četiri Molotovljeva koktela. Po dolasku u školu odmah je izvadio pištolj. Pucao je u zaštitara pa se okrenuo prema djeci", opisao je načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić.

Beograd: Nikolina Ristović
1/55

Nakon počinjenih ubojstava, učenik je otišao u dvorište škole te pozvao policiju. Dječak je imao popis djece koju je planirao likvidirati. "Sam je radio plan ulaza i izlaza u školu. Sam je rekao, odredio je prioritetne mete. Skica izgleda malo kao iz videoigrice ili iz horor filma", ističe Milić.

VIDEO Maloljetnika koji je pucao na školske kolege iz škole su izvela dva policajca

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar romtailor
romtailor
14:56 03.05.2023.

ovo uopće nije narcisoidno s njene strane. ni najmanje. umjesto da je eventualno nazvala ljude s kojima je u kontaktu tamo i popriča sa njima ona piskara po instagramu.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:05 03.05.2023.

Ma izuzetno važno za civilizaciju kaj veli jedna ... Očekujemo barem još pedesetak mišljenja raznoraznih mileva i jovica.

CA
cavecanem
15:48 03.05.2023.

Raditi PR na ovakvoj tragediji, može li niže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije