Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno su i zapjevale

Severina na koncertu srela ženu zbog koje se rasplakala: 'Malo je ovakvih cura'

Foto: Screenshot
1/14
19.08.2023.
u 12:17

Njihov susret je pjevačica objavila i na društvenim mrežama, a otkrila je i neke detalje o njihovom odnosu

U moru koncerata koje ovo ljeto ima, a nakon Blata na Korčuli, Severina (51) je stigla pjevati u Makarsku, a on je bio malo posebniji od ostalih. Naime, na koncertu je susrela svoju staru cimericu i prijateljicu Frančesku Beroš.

Frančeska joj se i pridružila na pozornici, a zajedno su otpjevale i Severinin hit "Virujen u te". Pjevačica se tijekom pjevanja sa svojom bivšom cimericom rasplakala, a nakon što je pjesma završila, Severina je otkrila svima da je tri godine živjela s Frančeskom.

VEZANI ČLANCI

"Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje nitko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste", rekla je Severina.

Njihov susret je objavila i na društvenim mrežama.

"Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pivala, k'o slavuj", napisala je u opisu snimke.

Podsjetimo, na koncertu na Korčuli došao ju je bodriti i sin Aleksandar, a na društvenim mrežama je osim snimki uživanja podijelila i videozapis u kojem je pokazala kako mu ej ispunila želju. Naime, sin ju je zamolio da pita roditelje njegovih prijatelja da s njim idu na koncert njegove mame. 

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", stoji u statusu pjevačice pored videa u kojem je pokazala kako je išla tražiti dopuštenje od roditelja njegovih prijatelja. 

Nakon toga, Severina je otišla na koncert, a s njom je bio i njezin sin. Snimke s koncerta Severina je podijelila na svom Instagramu, a jedna snimka koja je objavljena na TikToku posebno je raznježila njezine pratitelje i sve koji su videozapis vidjeli. Naime, Aleksandar je mamu pratio pokraj pozornice, a u jednome trenu večeri Severina je zapjevala pjesmu ''Rođeno moje''.

Emotivna pjesma potaknula je još emotivniji postupak pjevačice koja je s pozornice gledala u Aleksandra dok je pjevala stihove ''gledaju me oči tvoje, kao preslikane moje''. Potom je pokazala prema sinu i krenula hodati prema njemu, a na kraju videozapisa snažno ga je zagrlila.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jopa
Jopa
13:30 19.08.2023.

Mainstream...

PA
Pašić
13:29 19.08.2023.

Šmrc...Šmrc... Ali to nisu nikakve cure, davno je to prošlo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije