Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastao kaos

Severina i Milan posvađali se u sudnici tijekom rasprave o školovanju sina

Severina Kojić i Milan Popović
Foto: PIXSELL
1/7
13.06.2018.
u 13:53

Severina inzistira da Aleksandar upiše osnovnu školu na Jordanovcu, a Milan želi da to bude neka međunarodna privatna škola. Da bi to pitanje riješili, imali su ročište u ponedjeljak na Općinskom sudu.

U ponedjeljak 11. lipnja na ročištu na Općinskom sudu u Zagrebu susreli su se Severina Kojić i Milan Popović kako bi se na ovoj raspravi dogovorili oko nastavka školovanja njihova sina Aleksandra, piše Blic.

Severina zahtijeva da Aleksandar ide u hrvatsku školu, dok Milan smatra da bi trebao upisati međunarodnu školu. Rasprava je na sudu bila burna prenosi ovaj srbijanski medij, a pjevačica ne odustaje od svog zahtjeva da sina upiše u osnovnu školu Jordanovac.

Foto: Boris Ščitar ilustracija

Milanova je želja da to bude međunarodna škola privatnog karaktera jer želi da njegov sin nauči što više stranih jezika i da razvije svoje talente te Popović nudi podmirivanje svih troškova privatnog školovanja.

Tijekom postupka nastao je pravi kaos, piše Blic, i Severina je svom bivšem partneru i ocu svog sina rekla da je Aleksandar prije svega Hrvat i mora ići u hrvatsku školu, a na to je Popović uzvratio: Ma kako je prije svega Hrvat?

Prema njihovu pisanju, Severina je na izlasku iz sudnice Popoviću dobacila: "Seljačino!"  

Severina Kojić i Milan Popović
1/17

Komentara 65

Avatar 123456
123456
16:05 13.06.2018.

severina (ili kak se već zove ta fufica) prije svega nije Hrvatica! Potpora gospodinu Popoviću i nije mi jasno kam je gledal kad se je spetljal s tom fufom?

ST
Stojko
17:00 13.06.2018.

A jbga kad želiš sinu bogatog oca koji plaća odličnu alimentaciju, onda to ima i cijenu.

MA
Majur
17:27 13.06.2018.

Žao mi je malog,a Milan....e on je ispao najveća bud.la...čuj,oženit ženu preko koje je pola “regije prešlo”:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije