Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Bila je model, ali hrana joj je postala kao droga i udebljala se 40 kg

Foto: PA/Pixsell
1/9
13.06.2018.
u 11:25

Chanelle Hayes višak kilograma dobila je u prvoj trudnoći i nastavila se debljati jer joj je hrana bila poput droge pogotovo u razdoblju kad je pala u depresiju.

Chanelle Hayes karijeru je počela kao model, a poslije je sudjelovala u brojnim britanskim reality showovima i bila je poznata po  reklamama koje je snimila za donje rublje i kupaće kostime.

Međutim, Chanelle se davno oprostila od konfekcijskog broja 34 i priznaje da joj je hrana u određenom razdoblju života bila kao droga. U prvoj trudnoći 2011. godine dosta se udebljala i nakon poroda nastavila se debljati jer se ubrzo rastala od oca djeteta, nogometaša Matthewa Batesa i hrana joj je bila najveća utjeha.

Foto: Youtube Screenshot

Kroz tri godine od konfekcijskog broja 34 došla je do 46 i udebljala se oko 40 kilograma, piše Blic i tada je shvatila da je pretjerala. Svoj problem s viškom kilograma najprije je pokušala riješiti liposukcijom, ali bilo je to samo prolazno rješenje. Kad je vidjela svoje fotografije u novinama i magazinima, shvatila je da je pretjerala i odlučila je vratiti se na staru težinu. Trenirala je i izbacila iz prehrane masnu hranu i uspjela je riješiti se viška kilograma.

– Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam bila depresivna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34 – rekla  je u jednom intervju Chanelle. 

Foto: Youtube Screenshot

U kolovozu prošle godine rodila je drugo dijete i u toj trudnoći opet se dosta udebljala, ali nakon poroda odlučila je da ovaj put neće napraviti istu pogrešku. Ubrzo nakon poroda krenula je na dijetu koja je poznata i kao dijete za slavne i uspjela je ostvariti dobar rezultat na kojem još uvijek radi. 

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije