Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Namjerno ili slučajno?

Senzacionalan izgled Melanije Trump na debati. Ali jedan detalj je digao prašinu na internetu

melania trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.10.2016.
u 12:14

Na Twitteru se tijekom debate američkih predsjedničkih kandidata vodila rasprava

I dok su sve oči bile uprte u drugu predsjedničku debatu Hillary Clinton i Donalda Trumpa u kojoj je opet bilo prilično žestoko, ipak je dobar dio građana primijetio jedan detalj vezan za Trumpovu suprugu Melaniju Trump. Upravo je njezin modni odabir za suprugovu debatu podigao prašinu na Twitteru u ozračju skandala oko snimke u kojoj Trump uvredljivo priča o ženama.

Na prvi pogled, onima koji nisu baš veliki modni znalci detalj na njezinoj košulji ništa neće predstavljati, no oni koji malo više znaju o tome, primijetili su ga. Dakle, Melania Trump obukla je Gucci košulju koja umjesto kragne ima mašnu, a koja se naziva "Pussy-bow" piše nydailynews.

Pussy, naime, na engleskom znači "maca", a u žargonu se tako naziva intimni ženski dio tijela. No, nitko se zapravo nije šalio na račun izgleda Melanije Trump, koja je izgledala senzacionalno, već povezanosti značenja sporne riječi i skandala oko snimke.

Trump se u njoj javno hvalio kako može da uhvati svaku ženu za njezin intimni dio, bez pitanja, jer je slavan – pa mu je to dozvoljeno.

– Znate, automatski me privlači lijepo. Odmah ih počnem ljubiti. To je poput magneta... Ne čekam, a kad ste zvijezda, to vam je dopušteno, možete sve – rekao je, između ostalog, Trump. Na snimci se hvali i kako je pokušavao imati odnose s udanim ženama. – Navalio sam i nisam uspio. Priznajem – kaže Trump Bushu opisujući pokušaj snošaja vulgarnim riječima.

No, Trump se ispričao. – Govorio sam i činio stvari zbog kojih žalim – kazao je u televizijskoj isprici za koju se vjeruje da je prva u 16 mjeseci kampanje za Bijelu kuću.

Iako se ispričao izazvao je val kritika članova Republikanske stranke i pozive da se povuče iz kampanje i ustupi mjesto svome potpredsjedničkom kandidatu.

I sama Melania, u subotu je osudila njegove neprimjerene izjave o ženama iz 2005., nazvavši ih "neprihvatljivima i uvredljivima", no pozvala je javnost da prihvati njegovu ispriku.  – Riječi koje je moj suprug upotrijebio neprihvatljive su mi i uvredljive. One ne predstavljaju čovjeka kojega ja poznajem – kazala je u priopćenju Melania Trump.  – On ima srce i um vođe. Nadam se da će ljudi prihvatiti njegovu ispriku, kao što sam i ja, te da će se fokusirati na važna pitanja koja se odnose na našu državu i na svijet – kazala je. 

Komentara 29

DU
Deleted user
12:57 10.10.2016.

Znaci umjesto politicke analize dvoboja dvaju kandidata od VL-a smo dobili analizu garderobe. Uistinu je tuzno gledat na koje niske grane se spustilo ovo "novinarstvo".

Avatar samo Istina
samo Istina
13:07 10.10.2016.

Ponavljam. Ako pobjedi lažljiva i zlobna crooked hillary, ajme nama svima. WW3 nam se sprema

EN
enigma898
13:19 10.10.2016.

Unatoč niskim udarcima i propagandi kroz sve moguće medije na svijetu Hillary će izgubiti... Ni riječi o nekoliko ubojstava(i sumnjivih samoubojstava) povezanih sa Clintonovima samo u posljednjih nekoliko godina... Ni riječi o sumnjivim poslovima fundacije, Haitiju, J.Sudanu, švercu kokaina, itd. Poraz Clintonove će inače najteže pasti "umjerenoj" oporbi i ISIL-ovcima diljem svijeta, jer Trumpu oni sigurno neće biti saveznici, tako da će i rat u Siriji završiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije