Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: ŽELJKO BEBEK

Bijelo dugme bilo je poput Beatlesa: Donijeli smo zapad u istočnu Europu

Željko Bebek
Foto: Vecernji.hr
1/2
01.03.2018.
u 10:59

Legendarni glazbenik idućeg tjedna kreće na veliku turneju, na kojoj će predstaviti aktualni album 'Ono nešto naše', ali i pjevati brojne hitove iz svoje bogate karijere.

Gost ovotjedne Semiotike bio je Željko Bebek, legendarni glazbenik koji će 8. ožujka u KC Dražen Petrović krenuti s velikom turnejom, na kojoj će pjevati pjesme s aktualnog albuma "Ono nešto naše", ali i hitove iz bogate karijere, uključujući i one iz vremena u Bijelom dugmetu.

Bebek se u intervjuu prisjetio svojih početaka, otkrio nam koji mu je bio prvi instrument, te kako provodi slobodno vrijeme sa suprugom Ružicom, sinom Zvonimirom i kćeri Katarinom. Pogledajte novu Semiotiku:

 

Komentara 47

PR
prajdali100
15:36 01.03.2018.

Da skratim, čast svakom, ali INDEXIMA ne mozete cipele obrisati.Sorry !

Avatar rubinet
rubinet
11:23 01.03.2018.

jedino pravo Dugme je bilo ono s Bebekom...

Avatar rubinet
rubinet
12:16 01.03.2018.

mi smo to zvali čobanski rock s primjesama prepisivačke škole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije