Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: MISLAV TOGONAL

Zbog nekih gostiju u 'Otvoreno' smo zvali zaštitare

Mislav Togonal
Foto: Vecernji.hr
23.02.2018.
u 12:42

Mislav Togonal otkrio nam je detalje o popularnoj emisiji HRT-a koju vodi već 10 godina. Doznali smo i koji su gosti bili problematični te koje emisije posebno pamti, a otkrio nam je i kako mu je živjeti na selu te odgajati tri kćeri

Gost ovotjedne Semiotike, videointervjua Večernji TV-a, bio je Mislav Togonal, urednik i voditelj HRT-ovih emisija "Otvoreno" i "Poligraf". Mislav nam je otkrio detalje iza kulisa svojih emisija, otkrio čime se bavi u slobodno vrijeme te kakve su prednosti života na selu.

Inače, Mislav je ove godine nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji "TV osoba godine". Zanimljivo je da je prije dvije godine osvojio Ružu u kategoriji "Radijska osoba godine". Pogledajte novu Semiotiku:

 

Ključne riječi

Komentara 21

TR
TrvtkoKomadina01
13:53 23.02.2018.

Togonal je posljednji mohikanac, profesionalni novinar na HRT-u. Udbaški kadar galić i radman napravili su čistku svih pravih hrvatskih novinara, a ostal je samo komunjarska i srpska bagra. Nema šanse da se to ikada očisti i da HRT postane hrvatski i javni

BO
bognar
17:31 23.02.2018.

Da je on neutralan voditelj ne bi bio deset godina na Hrt-u

CR
cruso
17:30 23.02.2018.

Među najboljim voditeljima/novinarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije