Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: KIĆO SLABINAC

Bio sam avangarda rocka, a jednom sam proveo noć u hotelu s četiri djevojke

27.07.2017.
u 15:29

Legendarni osječki glazbenik proslavio je 50 godina na glazbenoj sceni, a povodom toga se u ovotjednoj Semiotici prisjeća svojih početaka, te nam otkriva zanimljive detalje iz svoje bogate karijere

Krunoslav Kićo Slabinac među prvim je glazbenicima koji su još početkom šezdesetih donijeli rock glazbu na ove prostore.

Njegove pjesme poput "Plavuše", "Zbog jedne divne crne žene" i "Cvijet čežnje" i danas su evergreeni, a on je postao sinonim za bećarac i slavonsku glazbu. O svemu tome razgovarali smo u ovotjednom izdanju Semiotike, videointervjua Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 11

GR
grodar
17:46 27.07.2017.

Mama, baka, sestra i tetka

DC
dubravko.crnjak
17:46 27.07.2017.

Valjda u hotelu s četiri zvjezdice....?

SA
sargu123
17:11 27.07.2017.

Istina. Tri su mu držale glavu dok je povračao a četvrta mu kuhala kavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije