Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: ASIM UGLJEN

Ne bih htio da mi i djeca budu glumci jer to može svatko raditi!

Asim Ugljen
Foto: Screenshot
1/5
20.07.2017.
u 16:47

Zagrebački glumac upisao je Akademiju u 24. godini, a u intervjuu nam je rekao kako se zaljubio u glumu, te ispričao puno anegdota sa snimanja filmova

Gost ovotjedne Semiotike je  Asim Ugljen, zagrebački glumac najpoznatiji po ulozi Josipa tepavca u hit seriji "Kud Puklo da puklo". S Asimom smo razgovarali na Vrbanima, gdje je i odrastao i pripremao se za glumu.

Zanimljivo je da je Akademiju upisao u 24. godini, a iako voli svoj posao, sinu Dini i kćerkici Leili savjetuje da se nikako ne bave glumom. Zašto im je to savjetovao i kako su nastajale njegove uloge pogledajte u novoj "Semiotici":

Komentara 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:46 20.07.2017.

pok marlon brando jednom je rekao da nema velikih i malih uloga postoje samo veliki i mali glumci, a ovaj dotični tzv glumac za kojeg iskreno nikad u životu nisam čuo u pravu je kad kaže da u hrvatskoj svatko može raditi kao glumac, on sam je očit primjer, druge neću ni spominjat izuzev par starih glumaca koji su još uvijek na životu mogu slobodno reći dno dna, kreveljatori koji sa glumom nemaju ama baš nikakve veze, tužno ih je gledat kako neznaju, čak i mučno, u svom tom neznanju i netalentiranosti bez imalo samokritike izmišljaju i daju sami sebi nekakve tamo nagrade za ovo i ono, pre jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije