Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oops, girl

Selena Gomez ovom je fotografijom naljutila mnoge

Selena Gomez
Foto: Instagram
02.01.2015.
u 09:06

Mlada je pjevačica Novu godinu dočekala u Dubaiju u dobrom društvu svojih prijatelja, a u obilasku znamenitosti i džamija ipak je, po nekima, pretjerala s pokazivanjem – gole kože!

Mlada pjevačica odlično se zabavlja u Dubaiju.

Pokazala je to i objavom fotografija na svom Instagram-profilu. Selena Gomez ispratila je staru i dočekala Novu godinu u jednoj od najpoželjnijih novogodišnjih destinacija u dobrom društvu svojih prijatelja, a u obilasku znamenitosti i džamija ipak je, po nekima, pretjerala s pokazivanjem – gole kože!

Naišla je na osude kada je u obilasku najpoznatije džamije u Abu Dhabiju Selena "otkrila gležanj" i pokazala "previše gole kože". Mnogi muslimani to smatraju uvredom, a poznato je da je prilikom posjete džamijama zabranjeno iskazivati bilo kakvu prisnost, pokazivanje neotkrivenih dijelova tijela i sl.

Iako se Selena dobro pripremila za ovakve obilaske i prekrila tijelo, ipak je "provokativnim" stavom, otkrivajući gležanj desne noge, smatraju mnogi, pretjerala!

Uslijedili su komentari uz njenu objavljenu fotografiju, a jedan od korisnika Instagrama napisao je da je "fotografija uvredljiva i da džamija nije mjesto za zabavu."

>>Pogledajte kako su najluđu noć u godini provele slavne ljepotice

 

Komentara 2

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
10:36 02.01.2015.

Isuse ,ti arapi su bas pacijenti...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:52 03.01.2015.

Sad bu je neki mudza ubil, pa buju svi iznenadjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije