Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA SE ODMARATI

Selena Gomez otkazala turneju jer boluje od lupusa?

selena gomez
Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
28.12.2013.
u 22:16

Lupus, s kojim se borio i M. Jackson, navodno joj je dijagnosticiran prije nekoliko godina, a posljednjih je mjeseci bolest napredovala.

Pjevačica i glumica Selena Gomez (21) nedavno je otkazala nastupe u Australiji i Aziji i izjavila da joj je potrebno neko vrijeme kako bi se posvetila samoj sebi.

No prema tvrdnjama izvora bliskih pjevačici, odlučila se povući na neko vrijeme jer boluje od lupusa, autoimune bolesti vezivnog tkiva. – Bolest je posljednjih mjeseci napredovala.

Zna da se mora posvetiti liječenju i voditi više računa o sebi ako želi živjeti dugo i zdravo – rekao je izvor.

Komentara 2

HR
hrxxx111
22:41 28.12.2013.

svi mi koji smo gledali dr. Housea znamo da nikad nije lupus

VH
valentino.horvat.351
20:03 01.01.2014.

Selena evoga cijela podrška ti je tu i u Hrvatskoj, svi te jako volimo i želimo da se brzo oporaviš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije