Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow!

Seksi izdanje naše pjevačice iznenadilo je mnoge: 'Ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati'

Natali Dizdar
Foto: Instagram
1/5
04.01.2020.
u 12:18

Osim što slušatelje osvaja glasom, Natali Dizdar nerijetko plijeni pažnju istančanim modnim odabirom koji pažljivo naglašava njezine atribute.

- Svima želim dobru zabavu večeras gdje god da jeste i sretno u dvadesetima! A ako ste doma kojim slučajem, okrenite na HRT1 - zaželjela je pjevačica Natali Dizdar uz prigodne fotografije na Instagramu koje su uskoro izazvale val komentara prepunih pozitivnih dojmova.

"Savršen glas", "Kao žena ženi...ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati. Svako dobro u novoj!", "Prelijepa slatka Natali" i slični komplimenti redali su se na Natalinom Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Natali je inače velika zaljubljenica u putovanja, a jedno od putovanja donijelo joj je i ljubav koja sada opstaje na daljinu jer njezin dečko William Page živi u New Yorku, zbog čega Natali često putuje na relaciji Hrvatska – Amerika.

Otkrila nam je prošle godine i kako su se upoznali. – Upoznali smo se u Laosu u jednoj kuglani, dobro je igrao i eto… Dobrih mjesta za izlaske u New Yorku ne nedostaje. Natali je već istražila čari tamošnjeg noćnog života, otkriva nam koja su mjesta njezini favoriti i na kojim je sve koncertima bila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Bila sam na nekoliko koncerata, Jima Jamesa, Wilcoa, na jazz-večerima na nekoliko poznatih lokacija u NY. Poslušala sam i izvođače poput Bonoboa, Toro y moi i slično, to je sveprisutna elektronska glazba – otkriva. Održavati vezu na daljinu nije lako i veliki je izazov, pa smo upitali Natali hoće li se ona i William uskoro skrasiti negdje na istom kontinentu. 

– Razmišljamo o svim opcijama, ali trenutačno smo oboje u završavanju nekih poslova, tako da je zasad tako kako je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije